26 / 04 / 2024

Js İnternational Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Js İnternational Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Julıen Lıonel Gautıer ve Sedat Alagöz ortaklığında kuruldu.



Js İnternational Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Julıen Lıonel Gautıer ve Sedat Alagöz ortaklığında kuruldu.

Js İnternational Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
DIŞ TİCARET a. Her türlü ince ve kaba inşaat malzemeleri, inşaat sarf malzemeleri, vitrifiye, sıhhi tesisat ürünleri, b. Ev, işyeri mobilyaları ve aksesuarları ile mefruşatı, c. Tekstil, halı, otomotiv yedek parça, başta olmak üzere yürülükteki mevzuata uygun hammadde, yarı mamül ve mamüller ile bunların imalatında kullanılan makine, ekipman, alet edevat ve sarf malzemeleri, Konusu ile ilgili maddelerin; 1- İmalatı 2- İthalatı 3- İhracatı 4- İç Ticareti 5- Pazarlanması 6- Fason İşleri Şirket yukarıda belirtilen maksat ve mevzuuna erişebilmek için; a- Şirket konusu ile ilgili mümessillik, acentelik yapabilir. b- Konusu ile ilgili her türlü eşya, tesisat, teçhizat, cihaz ve vasıtayı satın alabilir, kiralar ve ithal edebilir. Gerekirse hepsini satabilir yada kiralayabilir. c- Konusu ile ilgili gayrimenkul satın alabilir veya kiralayabilir, kiraya verebilir ve gerekli olmayanları satabilir. d- Konusu ile ilgili alacakları için gayrimenkul ipoteği kabul edebilir, gayrimenkuller üzerinde her türlü ayni hak tesis edebilir, borçları karşılığı ipotek verebilir. e- Şirket; başka bir şirket kurulmasına iştirak edebilir, şirket devir alabilir, mevcut bir şirkete ortak olabilir, kurulan yada devir alınan şirketi gerekirse fesh veya devir edebilir.


Geri Dön