25 / 04 / 2024

Jüdi Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Jüdi Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Omar Inrahim A Alhımaıdan, Zaınelabdın Husseın Ali Bakhıt ve Ahmed Hamed Hamed Ibrahim ortaklığında 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Jüdi Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Omar Inrahim A Alhımaıdan, Zaınelabdın Husseın Ali Bakhıt ve Ahmed Hamed Hamed Ibrahim ortaklığında kuruldu. 


Jüdi Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Gayrimenkul ve Emlak: Yürürlükteki mevzuata uymak kaydı ile her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soguk hava depoları, villa, tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa, arazi, tarım arazisi ve benzeri gayrimenkullerisatabilir, satın alabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, pazarlamasını ve komisyonculugunu yapabilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Jüdi Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Cumhuriyet Mah.D-100 Karayolu Cad.Adm Konaklama Sit.N.374/52 Büyükçekmece 


Geri Dön