23 / 04 / 2024

Julia Roberts evini 8 milyon dolara sattı!

Julia Roberts evini 8 milyon dolara sattı!

Hollywood'un gözde oyuncularından Julia Roberts, yatırım amacıyla aldığı ve hiç kullanmadığı evini kar 8 milyon dolara sattı…



Ünlü oyuncu Julia Roberts, mülklerinden kar etmeye devam ediyor. Hollywood yıldızı en son bir gece bile kalmadığı evini 8 milyon dolara sattı.

Hürriyet’te yer alan habere göre; Hollywood ünlülerinin meslekleri dışında en çok kazanç elde ettikleri alanlardan biri de emlak. Birçok ünlü rekor fiyatlara satın aldığı lüks evlerini daha sonra üzerinden kar elde ederek satıyor. Bunların bir örneğini de Julia Roberts'dan geldi.

LÜKS YAZLIK

1990'larda rol aldığı Özel Bir Kadın (Pretty Woman) adlı filmle bir anda yıldızı parlayan 52 yaşındaki Julia Roberts ile eşi Danny Moder, Malibu'da sahip oldukları lüks yazlık evi 8 milyon dolara sattı.

DÖRT YIL ÖNCE ALDILAR

Çift, çok geniş bir arazide kurulu olan bu lüks evi 2016 yılında 7.45 milyon dolara satın almıştı. Roberts ve Moder'ın bu evi aldıktan sonra içinde hiç yaşamadığı, hatta bir gece bile kalmadığı belirtiliyor.

İŞ ADAMI SATIN ALDI

Roberts ve Moder'in evini alan kişinin Silikon Vadisi'nin önde gelen patronlarından Thomas Laffont olduğu belirtildi. Lafford'un, bu lüks evin hemen yanı başında bir mülkü daha bulunuyor.

ÇOK GENİŞ DEĞİL AMA

Evin bol güneş alan mutfağı, paslanmaz çelik ekipmanlara sahip. Duvarları ise beyaza boyalı. Mutfak çok geniş olmasa da kullanıcıya her türlü imkanı sunuyor.

GENİŞ BAHÇE

Lüks evin en çarpıcı yanı ise çok geniş bahçesi. Bu bahçenin dört bir yanında dinlenme köşeleri bulunuyor.

ÇOK SAYIDA MÜLKÜ VAR

Julia Roberts'ın içinde hiç oturmadan elden çıkardığı bu lüks tatil evinin dışında başka mülkleri de bulunuyor. Bunlar arasında en çok kullandığı Hawai, Hanelei'deki evi.

TARİHİ BİR EV SATIN ALDI

Ayrıca Roberts, Manhattan'da üç tane lüks apartman dairesinin de sahibi. Meksika'da da bir evi bulunan Roberts, bu yılın başlarında da San Francisco'da tarihi bir mülkü portföyüne katmıştı.

Julia Roberts, San Francisco'da 8,3 milyon dolara ev aldı!

 


Geri Dön