18 / 04 / 2024

Jumeirah Bodrum Palace, Bodrum’a turist çekecek!

Jumeirah Bodrum Palace, Bodrum’a turist çekecek!

Dubai Başbakanı El Maktum’un başkanlığını yaptığı Bodrum’daki Jumeirah Bodrum Palace, Bodrum’a turist getirmek için özel çalışma yapacak.



Türkiye turizm sektörü Rusya ile yaşanan kriz nedeniyle ciddi sıkıntılar yaşarken, turizmciler çözüm üretmek için çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı, Dubai Başbakanı Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum’un yaptığı, dünyanın lüks otel zincirlerinden Jumeirah Group tarafından Bodrum’da yaptırılan Jumeirah Bodrum Palace da Bodrum’a turist getirmek için özel çalışma yapacak.


Yeni sezonun açılışında konuşan Jumeirah Bodrum Palace Genel Müdürü Zeynep İncekara, “Dünyanın dört bir yanından tesisimizde konaklayan turistlerin yanı sıra bu yıl Dubai’de yapacağımız özel tanıtımlarla Bodrum’a turist getireceğiz. Bir Türk havayolu şirketinin Bodrum-Dubai arasına koyacağı seferler, Dubaili turistin Bodrum’a olan ilgisini arttıracağından eminim. Başta Körfez ülkeleri olmak üzere Rusya, BDT, Avrupa ülkelerinden rezervasyon almaya başladık” dedi.


Özellikle uzun dönemli villaların çok rağbet gördüğünü anlatan İncekara, “Kazakistan, Azerbaycan, Rusya, Özbekistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’dan yoğun talep var” diye konuştu.



Sözcü

 



Geri Dön