25 / 04 / 2024

Gerald Lawless: Jumeirah Bodrum Palace lüks turist için çekim merkezi!

Gerald Lawless: Jumeirah Bodrum Palace lüks turist için çekim merkezi!

Türkiye’de ilk kez Pera Palace Hotel Jumeirah ile faaliyete başlayan dünyanın en lüks otel gruplarından olan Jumeirah’in ikinci oteli Jumeirah Bodrum Palace, dün kapılarını konuklara açtı.



Geleneksel saray mimarisi konseptiyle tasarlanan Jumeirah Bodrum Palace, misafirlerine lüks geniş suitlerden oluşan 135 oda, lüks döşenmiş villalar ve 6 yatak odalı bir sarayla A plus turiste hizmet verecek. Açılışa ilişkin basın toplantısında konuşan Dubai Holding’in lüks otel firması Jumeirah Grup’un Başkanı Gerald Lawless,  Jumeirah Bodrum Palace’ın, yılda 4.5 milyondan fazla turist ağırlayan Bodrum’a yeni bir soluk getireceğini söyledi. Bodrum’un Jumeirah’ın Türkiye’deki marka varlığının büyümesi açısından önemli bir stratejik hamle olduğuna dikkat çeken Lawless, “Türk rivierasında yer alan muhteşem otelimizle konuklarımıza Jumeirah kalitesini yaşatacağız. Bu anlamda Jumeirah Bodrum Palace, lüks turist için çekim merkezi olacak. Bu anlamda da Türkiye’nin lüks turizminin ivmelenmesine önemli katkı sağlayacağımıza inanıyorum” diye konuştu. 

 

Kubbesi altın varaklı

 

Jumeirah Bodrum Palace’ın Genel Müdürü Mete Atakuman da, otelin geleneksel saray mimarisi konseptiyle tasarlandığını vurguladı. Atakuman, “Jumeirah Bodrum Palace, Bodrum’un Torba ilçesindeki Zeytinlikahve koyunda 110 bin metrekarelik alana kuruldu. Altın varaklı kubbeye sahip ana binada 56 grand ve premium suit bulunuyor. 57 adet lüks villaya sahip Jumeirah Bodrum Palace için Türkiye’nin en lüks otellerinden biri olarak iddialıyız” dedi.


Vatan


Geri Dön