29 / 03 / 2024

Jumeirah Bodrum Palace'ın kapıları açıldı!

Jumeirah Bodrum Palace'ın kapıları açıldı!

Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum'un, Bodrum'da saray mimarisiyle yaptırdığı lüks otel, yerli yabancı jet sosyetenin yeni uğrak yeri oldu. Otele gelen turistlerin çoğunluğunun Rus olması ise dikkat çekti!



Muğla Bodrum'da Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum'un başkanı olduğu ve dünyanın en lüks otel zincirlerinden olan Jumeirah Group, Torba'da Jumeirah Bodrum Palace adlı lüks otelin kapılarını turizme açtı. Otelin geleneksel saray mimarisiyle tasarlanması ise büyük ilgi çekti. Başta Rusya olmak üzere, Kazakistan, Azerbeycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan ve dünyanın dört bir yanından gelen jet sosyete otele adeta akın etti. Otele gelen turistlerin çoğunluğunun Rus olduğu belirtildi. Rus zenginler milyon dolarlık ultra lüks yatlarını Bodrum koylarında demirleyip, tatillerini geçirmek için Jumeirah Bodrum Palace'ı tercih etti.


'TÜRK TURİZMİ YÜCELECEK' 

Otelin Genel Müdür'ü Mete Atakuman, "Yoğun talep var. Hedefimiz bu ayın ortasından itibaren yüzde 90 oranında doluluğa ulaşmak ve 2016 yılında Bodrum turizminin en fazla tercih edilen tesisi haline gelmek. Bodrum'da, Jumeirah gibi bir dünya markasının yer almasının Türk turizmini daha da yücelteceğine inanıyorum"dedi. 


KAPIŞ KAPIŞ 

Saray konseptli Jumeirah Bodrum Palace'in en pahalı konaklama yeri ise İmperial Villa! Ancak bir haftalık konaklama fiyatı 7000 bin euro olan lüks villalar kapış kapış satıldı. Otelin birçok suitinde yer kalmadı.


EL MAKTUM SARAYDA KALACAK

Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum önümüzdeki ay 160 metre uzunluğundaki 350 milyon dolarlık Azzam isimli yatı ve yanında kızı Prenses Sheka Mahra ile birlikte Bodrum'a gelerek kendisi için özel yapılan içerisinde açık ve kapalı yüzme havuzu, saunası, Türk hamamı olan saray yavrusu villasında konaklayacak.



Takvim 


Geri Dön