28 / 03 / 2024

Kadıköy Four Winds Residence satılık!

Kadıköy Four Winds Residence satılık!

Firma: Taşyapı İnşaat

Proje: Four Winds

Banka kredisi kullanılabilen Four Winds Residence Konutlarında yer alan dairelerin teslimleri Aralık 2013' da gerçekleşecek. Kadıköy Four Winds Residence satılık daire fiyatları bilgisi haberimizde bulunuyor.



İstanbul Kadıköy'de konumlandırılan  Four Winds  Residence projesi  Taşyapı İnşaat  imzası ile inşa ediliyor. Kadıköy Four Winds Residence satılık daire fiyatları bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.


Satışların devam ettiği Four Winds Residence Konutlarında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konutlar tasarlandı. 4 blok halinde yükselen Four Winds Residence Evleri 420 adet konuttan meydana geliyor.


Kadıköy Four Winds Residence satılık daire fiyatları bilgisinden önce projenin teslim tarihi bilgisinden bahsedelim. Four Winds ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2013 yılının Aralık ayı cevabı veriliyor. 


2 bin 800 metrekare arsa alanına sahip olan Four Winds Residence Konutlarında yer alan bloklar 49 katlı olarak tasarlandı. Kadıköy Four Winds Residence satılık daire fiyatları bilgisi için 0216 385 43 59 no'lu telefonu arayabilirsiniz.


Four Winds Rezidans Kadıköy nerede?

Kadıköy Four Winds Residence adres: Mehmet Şeyda Sokak, No: 1/5 Selamiçeşme, Kadıköy / İstanbul


Kadıköy Four Winds Residence projesi ulaşım krokisi:

 Kadıköy Four Winds Residence satılık!


Four Winds Rezidans Kadıköy iletişim:

Telefon: 0216 385 43 59

Web adresi: www.tasyapi.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön