26 / 04 / 2024

Kadıköy Yenitepe'de peşin alımda yüzde 20 indirim!

Kadıköy Yenitepe'de peşin alımda yüzde 20 indirim!

Nuhoğlu İnşaat, İstanbul Kadıköy’de yer alan ‘Yenitepe Kadıköy’ projesinde ilk ada için ruhsat sürecini tamamladı. Firma Kadıköy Fikirtepe’de konut, ofis ve ticari alanların bulunduğu projeyi 24 ayda teslim edecek.



Nuhoğlu İnşaat, İstanbul Kadıköy’de yer alan ‘Yenitepe Kadıköy’ projesinde ilk ada için ruhsat sürecini tamamladı. Firma Kadıköy Fikirtepe’de konut, ofis ve ticari alanların bulunduğu projeyi 24 ayda teslim edecek. projede yeşil çevre, akıllı yatırım, merkezi konum ve çizgi üstü mimari özellikleri yeralıyor. Ayrıca projede ikinci adada mimari proje İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından onay süreci tamamlandı. Önümüzdeki günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ruhsat sürecinin de tamamlanarak 2’inci adada yıkım, çalışmalarına başlanması planlanıyor. Kat sahiplerinin boşalttığı adada, 1 yıllık peşin kira ödemeleri de yapılmaya başlandı. Büyüklükleri 67 - 250 metrekare arasında değişen 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşan projede Bin 100 konut yeralacak.


70 FARKLI FİYAT SEÇENEĞİ


Projede peşinat ve vade süresine göre her evin 70 farklı fiyat seçeneği oluşuyor. Peşin alımlarda da yüzde 20 peşin indirimi sunuluyor. Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu görüşlerini “Yenitepe Kadıköy, bizim için kentsel dönüşümün merkezinde, Fikirtepe’de yükselen bir prestij projesi. Bu bölgede güvenli yapılaşmanın gerçekleştirilmesine öncülük etmeyi kurum olarak sorumluluk sayıyoruz.” diye konuştu.


Yeni Şafak


Geri Dön