25 / 04 / 2024

Kadir Has Üniversitesi Konut Satış Uzmanlığı Sertifika Programı başlıyor!

Kadir Has Üniversitesi Konut Satış Uzmanlığı Sertifika Programı başlıyor!

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Gayrimenkul Geliştirme Akademisi işbirliği ile satış uzmanları yetiştirmek üzere hayata geçirilen ‘Konut Projeleri Satış Uzmanlığı Sertifika Programı başlıyor...



Gayrimenkul şirketlerinin satış uzmanı ihtiyacını karşılamak üzere Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Gayrimenkul Geliştirme Akademisi ‘Konut Projeleri Satış Uzmanlığı Sertifika Programı’ başlattı. 1-2-3 Temmuz 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek program ile 500–3000 adet konut ölçeğine ulaşan konut projelerinin satış ve pazarlaması için gerekli uzmanların yetiştirilmesi amaçlanıyor.

 

Gayrimenkul Geliştirme Akademisi Koordinatörü Hülya Uğuz Yedievli, “Konut projelerinin satışında çalışmaya başlayacaklara veya uzmanlığını geliştirmek isteyen profesyonellere yönelik başlattığımız ‘Konut Projeleri Satış Uzmanlığı Sertifika Programı’nda sektördeki gelişmeler, proje geliştirme, pazarlama ve satış süreci, konut kredileri ve müşteri ilişkilerinin yönetimi detaylı olarak ele alınıyor” dedi. Sertifika programı ile katılımcıların, satış hedeflerini yakalayacak şekilde esnek ve verimli zaman yönetimi, bireysel hedef belirleme ve sonuca odaklanma yetkinliğini kazanmaları hedefleniyor.


Vatan Gazetesi


Geri Dön