28 / 03 / 2024

Kadir Has Üniversitesi Toplu Yapı ve Site Yöneticiliği Sertifika Programı başlıyor!

Kadir Has Üniversitesi Toplu Yapı ve Site Yöneticiliği Sertifika Programı başlıyor!

Kadir Has Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü’nde 22 Mart 2014 – 06 Nisan 2014 tarihleri arasında Cumartesi ve Pazar günleri, toplamda 6 gün 48 saat olarak gerçekleştirilecek program sonunda katılımcılara sertifika verilecek.




Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ve AIM İnsan Kaynakları Danışmanlık, Koçluk ve Eğitim Hizmetleri işbirliği ile organize edilen ‘Toplu Yapı ve Site Yöneticiliği Sertifika Programı’ ile hızla gelişen toplu konut sektöründe ihtiyaç duyulan, hukuki, mali uygulamaları ve saha hizmetleri konularında yetkin profesyoneller yetiştirilecek. Kadir Has Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü’nde 22 Mart 2014 – 06 Nisan 2014 tarihleri arasında Cumartesi ve Pazar günleri, toplamda 6 gün 48 saat olarak gerçekleştirilecek program sonunda katılımcılara sertifika verilecek.


Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi, gün geçtikçe artan toplu konutlar, iş merkezleri, alışveriş merkezleri gibi binlerce insanın birlikte vakit geçirdiği alanların yönetimi konusundaki profesyonel açığına karşı özel bir sertifika programı düzenliyor. Merkez, bu alanda profesyonelleşmek ve kariyer yapmak isteyenler için ‘Toplu Yapı ve Site Yöneticiliği Sertifika Programı’ başlatıyor. Programda katılımcılara site yönetimi, teknik uygulamalar, iletişim ve halkla ilişkiler, hukuk, mali işler alanlarında teori ve bilgi verilecek.  Katılımcıların sertifika alacakları programda konu hakkında uzman profesyoneller yetiştirilmesi amaçlanıyor.


Geri Dön