26 / 04 / 2024

Kadir Topbaş ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi!

Kadir Topbaş ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’un İlçe Belediye Başkanları ile Beyaz Köşk’te biraraya geldi, Başkan Kadir Topbaş, İstanbul’a yaptıkları yatırımlardan bahsetti...




Emirgan Korusu’ndaki Beyaz Köşk’te İlçe Belediye Başkanları ile biraraya gelen Başkan Kadir Topbaş, İstanbul’a yaptıkları yatırımlardan bahsederek, “Sizlerin de yakından bildiği yatırımlar İstanbul’u dünyanın gıpta ile izlediği bir şehir haline getirdi. Bu bir ekip işi. Sizlere ve sizlerin şahsında da tüm ekip arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum” dedi.


Aralık ayı başında Paris’te katıldığı ve başkanlığını yaptığı “Yerel Liderler İklim Zirvesi”ne de değinen Başkan Topbaş şöyle devam etti: “İki dönemdir Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler (UCLG) Başkanlığını da yürütüyorum. Bu vesileyle dünyanın bir çok ülkesinde programlara katılıyorum. Bu tür programlar ülkemizin ve İstanbullumuzun bilinirliğini arttırma yönünde önemli bir etkiye sahip. Sohbet ettiğimiz dünya liderleri de İstanbul’dan övgüyle bahsediyorlar. Bu övgünün mimarları sizlersiniz.”


Göreve geldikleri günden bu güne İstanbulluların yaşadıkları şehirden gurur duyacakları bir şehir inşa etmek için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Topbaş, ”Kurumsal taassup gözetmeksizin İstanbul’un her yerine hizmet götürüyoruz. Parti gözetmeksizin tüm ilçelerimize yatırımlarımızı sürdürüyoruz. İstanbul'a hizmet etmenin bilinciyle hareket ediyoruz. İstanbul gibi bir şehirde yönetici olmak büyük bir gurur” diye konuştu.


İlçe Belediye Başkanlarının sorularına da cevap veren Başkan Topbaş, program sonrasında Beyaz Köşk’ün önünde İlçe Belediye Başkanlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.




İBB


Geri Dön