25 / 04 / 2024

Kadir Topbaş yatırımları

Kadir Topbaş yatırımları

İBB eski başkanı Kadir Topbaş, kendisiyle ilgili bir takım ithamların olduğunu belirterek, "Burada şu kadar yıl milyarlarca yatırım yapmış bir belediye olarak hiçbir müteahhitle oturup ikili konuşmam yoktur" dedi.

Kadir Topbaş ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’un İlçe Belediye Başkanları ile Beyaz Köşk’te biraraya geldi, Başkan Kadir Topbaş, İstanbul’a yaptıkları yatırımlardan bahsetti...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ Süleymanpaşa yatırımlarında son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmedebn devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesinde hayata geçirilen yatırımları inceledi.

Tekirdağ Kapaklı ve Saray yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı ve Saraylı'da yapılan yatırımları inceledi.

Tekirdağ Süleymanpaşa yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Süleymanpaşa'da hayata geçirilen yatırımları inceledi.

Tekirdağ Muratlı yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı'da hayata geçirilen yatırımları inceledi.

Tekirdağ Büyükşehir'in yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısında Tekirdağ yatırımlarını masaya yatırdı.

Tekirdağ Süleymanpaşa yatırımlarında son durum!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesindeki yatırımları inceledi.

Marmaraereğlisi yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Marmaraereğlisi Meclis Üyesi Doğan Özman'la görüşerek, ilçedeki yatırımları masaya yatırdı.

Şarköy yatırımları artarak devam edecek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Şarköy Belediyesinin Meclis Toplantısına katıldı. Albayrak Şarköy yatırımlarının artarak devam edeceğini söyledi.

Tekirdağ yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yatırım programı toplantısına katıldı. Önümüzdeki dönem yatırımlarının değerlendirildiği toplantıda bilgilendirme sunumları yapıldı.

İstanbul yatırımları OHAL sürecinde de devam edecek!

Saraçhane’nin ardından Vatan Caddesi, Sultangazi, Küçükköy ve Gaziosmanpaşa’da sabaha kadar demokrasi nöbetini sürdüren vatandaşlarla buluşan Başkan Kadir Topbaş, “OHAL sürecinde de yatırımlarımız hız kesmeden sürüyor” dedi.

Kadir Topbaş: Yatırımlarımız yüzde 32 oranında artacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 2016 yılında ağırlığı ulaşım olmak 16 katrilyon yatırım yapacağız. Yatırımlarımız bu yıla oranla yüzde 32 oranında artacak.

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya hangi yatırımlar yapılacak?

Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesine yapılacak olan yatırımlar Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında Süleymanpaşa Belediyesi toplantı salonunda görüşüldü, İşte Süleymanpaşa’da yapılan çalışmalar ve yapılacak yatırımlar...

Kadir Topbaş yatırımları Haberi

Kadir Topbaş yatırımları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) eski başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi yeni başkanı Mevlüt Uysal'a görevinde başarılar dilemek için makamında ziyaret etti. Ziyaret için İBB'ye giden Kadir Topbaş burada bazı açıklamalarda bulundu. 


Ziyaret sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Topbaş, Uysal'ı ziyaret için İBB'ye geldiğini belirtti. Topbaş, Uysal'ın belediyeciliğe uzak olmadığını söyledi. 


İstifasıyla İBB Meclisi'nde veto ettiği dosyaların ilgisi olup olmadığının sorulması üzerinde Topbaş, "Bütün samimiyetimle söylüyorum. O 5 dosyayla istifamın alakası yok. Bu kararım benim çok daha eski. Birkaç ay öncesinden geliyor." dedi. 


Hiçbir müteahhitle oturup ikili konuşmam yoktur

Kendisiyle ilgili bir takım ithamların olduğunu belirten İBB eski başkanı Kadir Topbaş, "Burada şu kadar yıl milyarlarca yatırım yapmış bir belediye olarak hiçbir müteahhitle oturup ikili konuşmam yoktur. Hiç bir müteahhit diyemez ki, 'Başkan bizi...