27 / 04 / 2024

Kadir Topbaş: Hiçbir müteahhitle oturup ikili konuşmam yoktur!

Kadir Topbaş: Hiçbir müteahhitle oturup ikili konuşmam yoktur!

İBB eski başkanı Kadir Topbaş, kendisiyle ilgili bir takım ithamların olduğunu belirterek, "Burada şu kadar yıl milyarlarca yatırım yapmış bir belediye olarak hiçbir müteahhitle oturup ikili konuşmam yoktur" dedi.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) eski başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi yeni başkanı Mevlüt Uysal'a görevinde başarılar dilemek için makamında ziyaret etti. Ziyaret için İBB'ye giden Kadir Topbaş burada bazı açıklamalarda bulundu. 


Ziyaret sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Topbaş, Uysal'ı ziyaret için İBB'ye geldiğini belirtti. Topbaş, Uysal'ın belediyeciliğe uzak olmadığını söyledi. 


İstifasıyla İBB Meclisi'nde veto ettiği dosyaların ilgisi olup olmadığının sorulması üzerinde Topbaş, "Bütün samimiyetimle söylüyorum. O 5 dosyayla istifamın alakası yok. Bu kararım benim çok daha eski. Birkaç ay öncesinden geliyor." dedi. 


Hiçbir müteahhitle oturup ikili konuşmam yoktur

Kendisiyle ilgili bir takım ithamların olduğunu belirten İBB eski başkanı Kadir Topbaş, "Burada şu kadar yıl milyarlarca yatırım yapmış bir belediye olarak hiçbir müteahhitle oturup ikili konuşmam yoktur. Hiç bir müteahhit diyemez ki, 'Başkan bizi çağırdı şu işi yaptırdı.' Asla. Net ifade ediyorum. 'Komisyon verdi' diyemez. Asla. Kimseye özel davranmamaya özen gösterdik. Bir takım ithamlar ve söylemler hepsi yersiz. Biz beyaz sayfa açıp geldik onurumuzla, onurumuzla arzı veda ettik."  şeklinde açıklamada bulundu. 


AA



Geri Dön