19 / 04 / 2024

Tekirdağ Kapaklı ve Saray yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Kapaklı ve Saray yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı ve Saraylı'da yapılan yatırımları inceledi.



 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Kapaklı ve Saray ilçelerindeki çalışmaları yerinde inceledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı ilçesinde yapımı devam eden Kültür Merkezi inşaatı ve Bahçelievler Mahallesinde tamamlanmakta olan dere ıslah çalışmaları ile Saray ilçesi Küçükyoncalı Mahallesi'ndeki inşaatı tamamlanan halı saha tesisi ve mahalle sakinlerince yapılması talep edilen okul yolunda bazı incelemeler yaptı.

Konu ile ilgili yetkililerden bilgiler de alan Başkan Albayrak, incelemeler sonrasında yaptığı açıklamada Küçükyoncalı mahallesindeki yolun bir an önce yapılıp vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Başkan Kadir Albayrak, ilçelerdeki incelemelerin ardından Saray ilçesinin Edirköy, Karabürçek, Yuvalı, Demirler, Kadıköy, Sofular, Beyazköy ve Osmanlı Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü.

Başkan Albayrak yaptığı ziyarette Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği yatırımlar hakkında vatandaşlara bilgi vererek kendilerinin öneri ve taleplerini dinledi. Vatandaşlar da Başkan Albayrak'a çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sundu.


Geri Dön