27 / 04 / 2024

Tekirdağ Kapaklı yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Kapaklı yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı ilçesinde hayata geçirilen yatırımları masaya yatırdı.



 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı ilçesinde yapılan yatırımlar ile ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kapaklı Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda yapılan değerlendirme toplantısında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ile Büyükşehir Belediyesi ve Kapaklı Belediyesi'nin idari kadrosu katılım gösterdi.

Yapılan değerlendirme toplantısında; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı Belediyesi ve TESKİ' tarafından Kapaklı 'da tamamlanan ve devam eden yatırımlar masaya yatırılacak, Büyükşehir Belediyesi ve Kapaklı Belediyesi'nin çalışmalarının koordineli bir şekilde devam etmesi için görüş alışverişi yapıldı. Gerçekleştirilen toplantıda ayrıca Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'nin ilgili daire başkanlıkları ile Kapaklı Belediyesi bünyesindeki müdürlükler çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı.


Geri Dön