20 / 04 / 2024

Şanlıurfa ulaşım yatırımları toplantıyla masaya yatırıldı!

Şanlıurfa ulaşım yatırımları toplantıyla masaya yatırıldı!

Şanlıurfa şehir merkezindeki ulaşım yatırımlarının da ele alındığı toplantıda birinci çevre yolunun tamamlanması ve ikinci çevre yolunun yapılması konusu Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç başkanlığında toplantıda masaya yatırıldı.



 Şanlıurfa şehir merkezindeki ulaşım yatırımlarının da ele alındığı toplantıda birinci çevre yolunun tamamlanması ve ikinci çevre yolunun yapılması konusu Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç başkanlığında Karayolları yetkilileri ile yapılan toplantıda masaya yatırıldı.


Şanlıurfa kent merkezinin trafiğini rahatlatmak amacıyla birinci çevre yolunun Kuzey batı halkasının tamamlanması ve ikinci çevre yolunun planlanması için yapılan toplantıda Başkan Güvenç, yatırımların süratle yapılması için gerekli çalışmaları başlattı.


Şanlıurfa’da planlanan karayolu yatırımların ele alındığı toplantıda öncelikli olarak birinci çevre yolunun tamamlanması ele alındı.


Toplantının verimli olduğunu belirten Başkan Güvenç, Şanlıurfa için mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştıklarını belirterek, Karayolları Bölge Müdürlüğüne katkılarından dolayı teşekkür etti.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 9. Karayolları Bölge Müdürü Şamil Gülen, Karayolları ve Büyükşehir teknik personeli katıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön