25 / 04 / 2024

İstanbul yatırımları OHAL sürecinde de devam edecek!

İstanbul yatırımları OHAL sürecinde de devam edecek!

Saraçhane’nin ardından Vatan Caddesi, Sultangazi, Küçükköy ve Gaziosmanpaşa’da sabaha kadar demokrasi nöbetini sürdüren vatandaşlarla buluşan Başkan Kadir Topbaş, “OHAL sürecinde de yatırımlarımız hız kesmeden sürüyor” dedi.




İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Saraçhane belediye binasının ardından Vatan Caddesi, Sultangazi, Küçükköy ve Gaziosmanpaşa’da sabaha kadar demokrasi nöbetini sürdüren vatandaşlarla buluştu. 


İSTANBUL’DA YATIRIMLAR SÜRÜYOR


Vatandaşların, devlet tarafından hiç talep edilmediği halde 9 milyar dolar dövizi bozdurup Türk Lirası aldığını Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’ten öğrendiğini dile getiren Topbaş, “Türk parasının gücünü artırmak için destek verdiniz. Böyle bir millet dünyada yok. Vatan söz konusu olduğu zaman gücünüz yettiğince gereğini yapıyorsunuz. Hamdolsun, ne yüce bir milletiz” ifadelerini kullandı.


Tüm yatırımların ve metro inşaatlarının OHAL sürecinde de kesintisiz devam ettiğine dikkat çeken Topbaş, şunları kaydetti; “Gaziosmanpaşa’ya da metro gelecek. Kaynaklarımız var, yatırımlarımız OHAL sürecinde de sürüyor. Bir ihtilal yaşayan Türkiye nasıl ayakta duruyor? Bunu görsünler, ibret alsınlar. Kimse bizim geleceğimizi belirleyemez. Yarınlar çok daha farklı olacak. Türkiye'nin hak ettiği yerde olması gerekiyor. Daha çok imrenilen bir Türkiye ve daha çok imrenilen bir İstanbul oluşturmak istiyoruz. Şaşırsınlar, ‘bu millet nasıl bir millet’ desinler.”



İBB


Geri Dön