26 / 04 / 2024

Kadir Topbaş'ın yengesi vefat etti!

Kadir Topbaş'ın yengesi vefat etti!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yengesi bir süredir tedavi gördüğü hastanede vefat etti...




Ağabey  Mustafa Topbaş’ın 72 yaşındaki eşi Şefika Topbaş hanımefendi bir süredir  tedavi görüyordu.  Turan Topbaş'ın da annesi Şefika Topbaş hanımefendinin cenaze töreni Şişli Camii’nde ikindi namazını müteakip kılındı. Zincirlikuyu mezarlığına defnedilen Şefika Topbaş hanımefendinin eşi ağabey Mustafa Topbaş daha önce vefat etmişti. 


“Acımızı paylaşanlardan dua istiyorum” diyen Başkan Topbaş konuşmasına şöyle devam etti: “Hanım kardeşlerimiz bey kardeşlerimiz bu acı günümüzde zahmet ettiniz lütfettiniz acımızı paylaşmak için buraya kadar geldiniz. Hepinize ayrı ayrı ailemiz adına teşekkür ediyorum. Duamız cennette buluşmak. Sizin geçmişlerinizle bizim geçmişlerimizle burada beraber olduğumuz gibi bu fani dünyanın geçici hayatında sürdürdüğümüz güzel hayatımızı, değişmeyecek zannettiğimiz hayatımızı bu acılarla geçici olduğunu görüyoruz. İnşallah o alemde komşu oluruz. Allah hiçbirinize acı ve keder göstermesin, dert vermesin. Güzellikler sizlerin olsun.” 


Daha yeni on kardeşimizi, şehidimizi toprağa verdik. Acısını yüreğimizde hissediyoruz” diyen Başkan Topbaş, bu vatanı bize hediye eden şehit ve gazilerimizi de şükranla anıyoruz dedi. Başkan Topbaş konuşmasına şöyle devam etti: “Nice şehitler var bu topraklarda. Hepinize ailem adına tekrar teşekkür ediyorum. Allah hiç birimizi acılarla ıslah etmesin. Acı ve sıkıntılarla terbiye etme yoluna gitmesin. Bize rahmet ve merhametiyle muamele etsin. Bizlerde gelip geçiciyiz. Başkaları gelecek. Bizimde arkamızdan iyi yad eden insanlar olsun dileğimiz. Her birinize uzun sağlıklı ömürler diliyorum.” 


http://www.ibb.gov.tr



Geri Dön