19 / 04 / 2024

Kadir Topbaş'tan Bahçelievler Belediyesi'ne ziyaret!

Kadir Topbaş'tan Bahçelievler Belediyesi'ne ziyaret!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Bahçelievler’de güzel hizmetlere imza atan Osman Develioğlu kardeşimi ve ekibini kutluyorum. Hepimiz, İstanbul halkının mutluluğu için, gece gündüz çalışmaya azimle devam ediyoruz” dedi.




İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nu makamında ziyaret etti.


İstanbul’un tüm ilçelerini kapsayan nezaket ziyaretleri çerçevesinde Bahçelievler’e gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş “Tüm ilçe Belediye Başkanlarımı ziyaret ediyorum. Bu vesile ile Bahçelievler’de güzel hizmetlere imza atan Osman Develioğlu kardeşimi ve ekibini kutluyorum. Hepimiz, İstanbul halkının mutluluğu için, gece gündüz çalışmaya azimle devam ediyoruz” dedi.


Büyükşehir Belediye Başkanını makamında ağırlayan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu da “İlçemize her anlamda, maddi, manevi desteğini esirgemeyerek, yatırımlarımıza güç veren ve halkımıza hizmetlerin en güzelini sunmaya özen gösteren Büyükşehir Belediye Başkanımıza, halkımız adına teşekkür ediyorum” dedi.


Belediye Başkanı Osman Develioğlu, ziyaret sırasında Başkan Topbaş’a Bahçelievler’de belediye tarafından sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.



Bahçelievler Belediyesi


Geri Dön