29 / 03 / 2024

Kağıthane Belle Vue Residence'ta daireler hemen teslim!

Kağıthane Belle Vue Residence'ta daireler hemen teslim!

Firma: Tiril İnşaat ve FT Yapı

Proje: Kağıthane Belle Vue Residence

Kağıthane Belle Vue Residence projesinde toplamda 33 adet konut bulunuyor. Kağıthane Belle Vue Residence'ta daireler hemen teslim ediliyor.




İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane bölgesinde inşa edilen Belle Vue Residence projesi Tiril İnşaat ve FT Yapı ortaklığı imzası taşıyor.  Kağıthane Belle Vue Residence  projesi toplamda 33 daireden meydana geliyor. 


522 metrekarelik alan üzerinde yükselen Belle Vue Residence Kağıthane projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Kağıthane Belle Vue Residence'taki dairelerin kullanım alanları brüt 67 metrekareden başlıyor 91 metrekareye kadar yükseliyor. Projede inşaat çalışmaları tamamlandı ve satışlar devam ediyor. 


Belle Vue Residence lokasyon olarak; Levent’e 2,5 kilometre, Taksim’e 5 kilometre, Çağlayan Adliyesi’ne 1,5 kilometre ve Haliç Üniversitesi’ne 0,7 kilometre mesafede inşa ediliyor. 


Kağıthane Belle Vue Residence projesinde barbekü seyir terası, fitness salonu, çocuk parkı, otopark gibi çeşitli ortak kullanım alanları bulunuyor. 


Kağıthane Belle Vue Residence adres: Çağlayan Mah. Aslanbey Sok. No: 20 Kağıthane / İstanbul


Kağıthane Belle Vue Residence iletişim:

Tel: 0 212 295 50 65

Web: http://www.ftyapi.com/

Öznur YASLI/ Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön