20 / 04 / 2024

Kağıthane Kampüs Ofis satış fiyatları!

Kağıthane Kampüs Ofis satış fiyatları!

Firma: Fer Yapı

Proje: Kağıthane Kampüs Ofis

Kağıthane Kampüs Ofis satış fiyatları haberimiz içinde yer alıyor, proje 150 milyon liralık yatırım bedeli ile yaşama geçiyor



Fer Yapı ve Çelikler Limited Şirketi ortaklığı ile Kağıthane'de hayata geçirilen Kampüs Ofis 20 dönüm alan üzerine yayılıyor, proje Türkiye'nin ilk kampüs ofis projesi olarak 150 milyon yatırım bedeli ile inşa ediliyor.  Kağıthane Kampüs Ofis  satış fiyatları haberimiz içinde yer alıyor.


Kağıthane Kampüs Ofis 'te yer alan ofisler birleştirilebilir modüler sistemle 40 metrekare ile 300 metrekare arasında ve 800 metrekare ile 1.000 metrekare arasında değişiyor. Kağıthane Kampüs Ofis satış fiyatları haberimiz içinde yer alıyor. Ayrıca Kampüs Ofis 'te 25 metrekare ile 1.500 metrekare arasında değişen mağaza, restoran ve cafe bulunuyor.


Kağıthane Kampüs Ofis satış fiyatları : Kağıthane Kampüs Ofis'in metrekare birim fiyatı 2 bin 970 dolar olarak belirlendi. Projede 6 bin metrekarelik meydan bulunuyor.


Kampüs Ofis'te; toplantı odaları, fitness, cep sineması, dinlenme ve performans havuzları, sekreterya temizlik hizmeti, parti odası ve hobi odaları, SPA, sauna, pilates, seminer odaları, buhar odası ve sağlık odası mevcut.


Telefon: 0212 272 49 09

Web adresi: www.premierkampusofis.com

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön