20 / 04 / 2024

Kağıthane Mari Rezidans örnek daire!

Kağıthane Mari Rezidans örnek daire!

Firma: Yeşildağ İnşaat & Göncü

Proje: Mari Rezidans

Kağıthane Mari Rezidans örnek daire görselleri haberimizde yer alıyor. Bu yıl sonunda teslimlerin yapılacağı Kağıthane Mari Rezidans projesinde 2+1'lerin fiyatları 444 bin liradan başlıyor...




Mari Rezidans projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Kağıthane bölgesinde inşa ediliyor. Kağıthane  Mari Rezidans  örnek daire görsellerinden önce proje detaylarına yer verelim.


Mari Rezidans Kağıthane projesi Yeşildağ İnşaat ve Göncü İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. 140 daireden oluşan Mari Rezidans projesinde yaklaşık 30 daire kaldı.


Kağıthane Mari Rezidans projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. Mari Rezidans'ta banka kredili ödemeler yapılıyor. Kağıthane Mari Rezidans'ta teslimler bu yıl sonunda gerçekleştiriliyor.


Mari Rezidans Kağıthane projesinde daire alanları 100 metrekare ile 135 metrekare arasında değişiyor. Mari Rezidans'ta 2+1'ler 444 bin lira ile 481 bin lira, 3+1'ler 524 bin lira ile 857 bin lira arasında değişiyor.


Mari Rezidans Kağıthane satış ofisi ile 444 9 344 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Mari Rezidans'ta fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanı, sinema salonu, hobi odası bulunuyor.



Kağıthane Mari Rezidans nerede?

Kağıthane Mari Rezidans adres : Talatpaşa Mah. Songül (Gülen) Sok. No:2  Kağıthane - İstanbul



Kağıthane Mari Rezidans örnek daire


Kağıthane Mari Rezidans örnek daire!


Kağıthane Mari Rezidans örnek daire


Kağıthane Mari Rezidans örnek daire!


Mari Rezidans iletişim bilgileri

Telefon: 444 9 344 - (212) 210 93 44 

Web Adresi: http://marirezidans.com/


projeye sor



Geri Dön