24 / 04 / 2024

Kağıthane Nef Points 06 ödeme!

Kağıthane Nef Points 06 ödeme!

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Nef Points 06 Kağıthane

Konutların teslimlerin 36 ay sonra başlanması planlana Kağıthane Nef Points 06 ödeme planı kapsamında konut tutarının yüzde 3'lük kısmı peşinat olarak veriliyor. Geri kalan konut bedelinin ödemesi 4 ara ödeme ile gerçekleşiyor...



14 katlı tek blok halinde hayata geçirilen Kağıthane Nef Points 06 ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün. Projede 167 adet konut bulunuyor.


Dairelerin satış sürecine devam edilen Nef Points 06 projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede yer alan konutlar modüler sistemle birleştiriliyor. 


Kağıthane Nef Points 06 ödeme bilgilerine göre firma bünyesinde yer alan ödeme planından da yararlanılabiliyor.


Kağıthane Nef Points 06 ödeme!


Timur Gayrimenkul tarafından, İstanbul Avrupa yakası Kağıthane bölgesinde inşa edilen Nef 06 Points projesinde yer alan dairelerin alanları 38 metrekare ile 57 metrekare arasında değişiyor.


Teslimlerin 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Nef Points Kağıthane 06 projesinde otopark, spor alanları, güvenlik, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar mevcut. 


Kağıthane Nef Points 06 ödeme!


Kağıthane Nef Points 06 ödeme koşulları dahilinde yüzde 3 peşinat ödemesi yapıldıktan sonra geri kalan konut bedeli 4 ara ödeme ile yapılıyor. 


Kağıthane Nef 06 Points telefon numarası: 444 9 633

Web: http://www.nefpoints.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön