27 / 04 / 2024

Kağıthane OfisPark, Emre Arolat'ın 4 yıldızlı projesi! Kağıthane OfisPark projesinin künyesi!

Kağıthane OfisPark, Emre Arolat'ın 4 yıldızlı projesi! Kağıthane OfisPark projesinin künyesi!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen Levent OfisPark, Core&Shell kategorisinde Amerikan Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen LEED Altın sertifikasına sahip Türkiyenin ilk ofis binası özelliğine sahip... İşte Kağıthane OfisPark hakkı



Gayrimenkulün öncülerinden Tekfen Emlak Geliştirme, özellikle konut ve ofis konularındaki uzmanlığıyla biliniyor.

Tekfen Tower, Taksim Residences, Tekfen Yalıkavak Evleri (Bodrum), Levent Ofis, Gümüşlük Evleri (Bodrum), Bomonti Apartmanları ve Kağıthane OfisPark projelerini hayata geçiren şirket, geliştirdiği projelerde kentsel dokuyla bütünleşen, konseptiyle fark yaratan,  tasarımından işletmesine kadar sürdürülebilir anlayış çizgisini benimsiyor.

Nitelikli ve çevre dostu projelerinde, kullanıcının yaşam kalitesinin ve konfor düzeyinin sağlanması, enerji tasarrufu, yerel ve nitelikli malzeme seçimi ve tüm kaynakların verimli kullanımı gibi her türlü yaşam, kullanım ve işletim standartlarına uygunluk Tekfen Emlak Geliştirme  için büyük önem taşıyor.

Tekfen Emlak Geliştirme, Euromoney 2011 Gayrimenkul Anketine göre Türkiyedeki En İyi Ofis Geliştiricisi seçildi.

Levent Ofis ayrıca; MIPIM 2011 ÖDÜLLERİ / Yeşil Binalar Kategorisi Finalisti, ArkiPARC 2011 Gayrimenkul Ödülleri / En İyi Ofis Binası, AIT Ofis Projesi Ödülleri / En İyi Ofis Konsepti ödüllerine sahip.

Tekfen Emlak, Kağıthane OfisPark Projesi ile Core&Shell kategorisinde LEED Gümüş (Silver) sertifika sahibi olacaktır. Bunun yanı sıra, Kağıthane OfisPark  MIPIM'de "Architectural Review Future Project Awards 2009" ve 2010 European Property Awards Ticari/Ofis Yapıları Kategorisinde Higly Commended (4 yıldız) ödülüne layık görüldü.

Kâğıthane OfisPark Projesi

Hayatın ritminden kopmadan çalışmak isteyenler için tasarlanmış olan Kağıthane OfisPark, gelişen ulaşım altyapısı ve avantajlı konumu ile yakın dönemde büyük bir dönüşüm yaşayan Kağıthane'de hayata geçirildi.

Mimari konsept ve uygulaması Emre Arolat'a ait proje, Kağıthane'nin mevcut dokusunun modern bir yorumu olarak tasarlandı. A sınıfı ofis bir kompleksi olarak tasarlanan Kâğıthane OfisPark projesi ortak bir avlu etrafında az katlı yüksek tavanlı 9 binadan oluşuyor. Binaların biribirine cam köprüler ile birbirine bağlanabildiği projede aynı katta 230 metrekareden 1.600 metrekareye kadar genişleyebilen ofisler yer almaktadır.

Ofislerin yanısıra projenin avlusunda yer alan restoran, mağaza, cafe ve sosyal alanlarla bir yaşam alanı yaratıldı.

Tasarımıyla olduğu kadar, çevreye duyarlı anlayışı ile de öne çıkan projenin mimarı Emre Arolat, Kâğıthane OfisPark projesiyle gayrimenkul sektörünün önemli uluslararası organizasyonlarından MIPIM'de "Architectural Review Future Project Awards 2009" ödülü kazandı. Kağıthane OfisPark projesi ayrıca, gayrimenkul sektörü tarafının prestijli ödüllerinden 2010 European Property Awardsda Ticari/Ofis Yapıları Kategorisinde Higly Commended (4 yıldız) ödülüne değer görüldü.

Çevreye duyarlı bir proje olarak geliştirilen Kâğıthane OfisPark, Core&Shell kategorisinde Amerikan Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen LEED Gümüş sertifikası sahibi olacak.

Kağıthane OfisPark Proje Ödülleri ve Sertifikaları

Core&Shell kategorisinde Amerikan Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen LEED Gümüş Sertifikası

MIPIM'de "Architectural Review Future Project Awards 2009"

2010 European Property Awards Ticari/Ofis Yapıları Kategorisinde Higly Commended (4 yıldız)

KAĞITHANE OFİSPARK KÜNYE

Lokasyon: Kağıthane, İstanbul

Proje Sahibi: Tekfen Emlak Geliştirme

Proje Konsepti ve Mimarı: Emre Arolat Mimarlık  (EAA)

Arsa Alanı: 14,450 metrekare

Ofis Tipleri ve Büyüklükleri: 230-1.600 metrekare arasında değişen ofisler

Perakende Tipleri ve Büyüklükleri: 85-750 metrekare arasında değişen mağazalar

Ortak Sosyal Alan ve Parklar Toplamı: 6.000 metrekare genişliğinde avlu, restoranlar, kafeler, mağazalar, kafeterya, özel yemek odaları ve toplantı odaları.

İnşaat başlangıç tarihi:  Ağustos 2009

İnşaat tamamlanma tarihi: Aralık 2011

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından geliştirilen ve inşaatına Ağustos 2009da başlanan projenin son aşamasına gelişmiş ve Ocak 2012de ofis sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Kâğıthane OfisPark projesinde kiralama faaliyetleri ise Jones Lang LaSalle ile sürdürülmektedir.

Tekfen Emlak Geliştirme Yatırım ve Ticaret A.Ş. Kültür Mahallesi Tekfen Sitesi Aydınlık Sokak

D Blok No: 2, 34340 Ulus, Beşiktaş / İstanbul

Telefon: (0212) 359 37 00 (pbx) Faks: (0212) 359 37 08

e-posta: [email protected]

www.kagithaneofispark.com



Geri Dön