20 / 04 / 2024

Kağıthane Projesi Ege Yapı'da ön talep süreci devam ediyor!

Kağıthane Projesi Ege Yapı'da ön talep süreci devam ediyor!

Firma: Egeyapı Group

Proje: Kağıthane projesi

Rezidans, ofis, sosyal yaşam alanları ve ticari ünitelerden meydana gelecek projede Ege Yapı imzası bulunuyor. Projede ön talepler toplanmaya devam ediliyor.



İstanbul Kağıthane'de inşa edilecek projede ofis alanları 50 - 99 metrekare, 100 - 199 metrekare, 200 metrekare ve üzeri olarak, dükkanların alanları ise 0 - 50 metrekare, 50 - 150 metrekare, 250 metrekare ve üzeri olarak dizayn edilecek.


Ödeme planı ve fiyatların netleşmediği Kağıthane Projesi'nde ön talepler toplanıyor. Proje lokasyon olarak Türk Telekom Arena’nın karşısında yükselecek.


Ege Yapı tarafından hayata geçirilecek projede daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşacak. 


Ofis, rezidans, ticari ünite ve sosyal alanlardan oluşacak Kağıthane Projesi'nde satışların Eylül ayında başlaması planlanıyor.


Adil Işık Fabrikası'na komşu olarak inşa edilecek  Kağıthane projesi  Arena’ya 2 kilometre uzaklıkta Kağıthane, Levent, Maslak, Mecidiyeköy, Taksim, Beşiktaş gibi şehrin merkezi noktalarına yakın konumda yükseliyor


Proje TEM otoyolu ve E-5 gibi ana arterlere kolay ulaşıma sahip. Ege Yapı daha önce Batışehir ve Pega Kartal gibi projelere imza attı. 


Tel: 444 53 43

Web: http://www.egeyapigroup.com.tr/kagithane_landing.asp


projeye sor



Geri Dön