27 / 04 / 2024

Kağıthane Seba Suites satılık ev fiyatları!

 Kağıthane Seba Suites satılık ev fiyatları!

Firma: Seba İnşaat

Proje: Seba Suites

Seba İnşaat imzası taşıyan Seba Suites Rezidans Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Karaköy bölgelerine yakın konumuyla avantaj sağlıyor..



144 daire ve 23 adet ticari birimden meydana gelen  Seba Suites  projesi Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde  Seba İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. 

 

15 ve 11 katlı iki blok olarak dizayn edilen  Seba Suites projesinde büyüklükleri 60 ila 180 metekare arasında değişen 1oda 1 salon, 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 

 

7 bin 256 metrekare arsa alanına sahip olan  Seba Suites  Rezidans Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Karaköy bölgelerine yakın konumuyla avantaj sağlıyor. 

 

Anahtar teslimleri 2019 yılında yapılacak olan Seba Suites Cendere projesinin A bloğunda 88, B bloğunda ise 56 daire yer veriliyor. Projede açık yüzme havuzu, fitness center, çocuk parkı ve otopark alanında her daireye metrekaresine göre kapalı park alanı da bulunuyor.      

 

 Kağıthane Seba Suites satılık ev fiyatları!

 

Kağıthane Seba Suites satılık ev fiyatları!

"Şehri yaşamanın yeni adresi!" sloganıyla basına tanıtılan Seba Suites Kağıthane projesinde 2018 satılık ev fiyatları metrekare bazında 8 bin TL'den başlıyor.  


Seba Suites iletişim!  

Tel: (0212) 323 03 03         

Web: http://www.sebainsaat.com.tr/​​​​​​​

Özge ÖZDEMİR ÇOLAK/Emlakkulisi.com 

 


projeye sor



Geri Dön