19 / 04 / 2024

Kağıthane Trea Residence satılık daire!

Kağıthane Trea Residence satılık daire!

Firma: Özbaş Yapı

Proje: Trea Residence

Özbaş Yapı projesi olan Kağıthane Trea Residence satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor



Trea Residence, Avrupa Yakası içinde Kağıthane'de inşa ediliyor. Kağıthane  Trea Residence  satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde belirlendi.


Özbaş Yapı tarafından inşa edilen Kağıthane Trea Residence kapsamında toplam inşaat alanı 8 bin 900 metrekare olarak belirlendi. 


Kağıthane Trea Residence satılık daire fiyatları 1 oda 1 salon konutlar için 495 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 15 katlı tek bloktan meydana gelen proje kapsamında daire sayısı 71 olarak belirlendi. 


Kağıthane Trea Residence satılık daire!


Kağıthane Trea Residence satılık daire fiyatları 2 oda 1 salon konutlar için ise 558 bin TL'den başlıyor. Kağıthane Trea Rezidans ödeme planı kapsamında banka kredisi uygulanarak vadelendirme yapılıyor. 


Kağıthane Trea Rezidans teslim tarihi 2014 olarak planlanıyor. Projede otopark, Türk hamamı, yüzme havuzu, fin hamamı, spor salonu ve oyun alanları bulunuyor. 


Kağıthane Trea Residence ulaşım:

Esentepe Mah. Kardeşler Cad. No:48 Şişli/İstanbul 


Kağıthane Trea Residence satış ofisi

Telefon: (0212) 325 30 35

Web adresi: http://www.ozbasyapi.com.tr


projeye sor



Geri Dön