25 / 04 / 2024

Kağıthane'ye İstanbul Havalimanı Metrosu dopingi!

Kağıthane'ye İstanbul Havalimanı Metrosu dopingi!

AK Parti 2. Bölge Belediye Başkanları Toplantısı'nda konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Mahmutbey- Nurtepe-Kağıthane-Çağlayan -Mecidiyeköy ve Gayrettepe- Kağıthane -İstanbul Havalimanı metro hatlarıyla Kağıthane’nin, merkezi konumunu güçlendireceğini söyledi.



AK Parti 2. Bölge Belediye Başkanları Toplantısı Kağıthane’de düzenlendi. Tarihi Süvari Karakolu’nda gerçekleşen toplantıda, bölgede devam eden çalışmalar konuşuldu.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, yatırımların değerlendirilmesi, projelerin izlenmesi ve yapılacak çalışmaların planlanması için her ay bir ilçede düzenlenen AK Parti 2. Bölge Belediye Başkanları Toplantısı, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın ev sahipliğinde düzenlendi.

Kağıthane ye İstanbul Havalimanı Metrosu dopingi!

Gerçekleşen toplantıya Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın katılım gösterdi.

Toplantıda bölgedeki mevcut ve yeni yapılacak projeler hakkında açıklamalarda bulunuldu. Ulaşım konusunun da ele alındığı toplantıda Başkan Fazlı Kılıç, inşaatı devam eden Mahmutbey- Nurtepe-Kağıthane-Çağlayan -Mecidiyeköy ve Gayrettepe- Kağıthane -İstanbul Havalimanı metro hatlarıyla Kağıthane’nin, merkezi konumunu güçlendireceğinin altını çizdi.

Başkanlar toplantı sonrası restorasyonu tamamlanan tarihi Süvari Koğuşu’nda, Kadim Sanatları İhya Derneği Başkanı Hilmi Emekli ve ekibi tarafından yaşatılan sedef kakma sanatı ile yapılan çalışmalarım inceledi.

Kabataş Mahmutbey Metro Hattı inşaatında son durum!


Geri Dön