18 / 04 / 2024

Kale Banyo Sienna Serisi ile keyifli banyolar yaratıyor!

Kale Banyo Sienna Serisi ile keyifli banyolar yaratıyor!

Kale Banyo Mobilyaları"nın Sienna Serisi ile akıllı tasarımlar banyoları ferah mekanlara dönüştürüyor. Kale Banyo Mobilyaları, hayatı kolaylaştıran ve keyifli mekanlar yaratan yeni banyo mobilyası serisi Sienna"yı tüketicilerle buluşturuyor



Kale Banyo Mobilyaları"nın Sienna Serisi ile akıllı tasarımlar banyoları ferah mekanlara dönüştürüyor.
Kale Banyo Mobilyaları, hayatı kolaylaştıran ve keyifli mekanlar yaratan yeni banyo mobilyası serisi Sienna"yı tüketicilerle buluşturuyor. Yalın ve bir o kadar da şık tasarımıyla dikkat çeken Kale Banyo Mobilyaları"nın yeni Sienna Serisi, stoklama ünitelerinin kullanışlığı ile banyolarda daha fazla alan yaratılmasını sağlayarak tüketicilerin hayatını kolaylaştırıyor. Sienna,   geniş lavabosu ile de banyolara farklı bir konfor sağlıyor.

Kale Banyo Mobilyaları Sienna Serisi, mat lake beyaz kapakları,18 mm Samba Mdflam gövdesi, Kale Banyo"nun Lotus Serisi"nin 50 cm"lik lavabosu ile sade bir duruş sergiliyor. Yukarıya kalkan ayna arkası depolama alanı ve ayna üzeri gizli aydınlatmalı olarak tasarlanan bu özel banyo mobilyası, 60, 90 ve 120cm"lik set alternatifleriyle sunuluyor.
 


Geri Dön