20 / 04 / 2024

Kale Boya İs7anbul Orion ile ışıltıyı mekanlara taşıyor!

Kale Boya İs7anbul Orion ile ışıltıyı mekanlara taşıyor!

Kale Boya, yıldızlardan ilham alan iç cephe boyası ‘İs7anbul Orion’un ışıltısı ve kumlu metalik dokusuyla mekanlara ve hayatınıza renk katıyor. İs7anbul Orion, ışıltılı ve grenli dokusu ile farklı desenler oluşturulmasına imkan sağlıyor.



Kale Boya, metalik dokuya sahip iç cephe boyası İs7anbul Orion ile tüketicileri alışılmışın dışında dekorasyon alternatifleri sunuyor. İlhamını gökyüzünde parıldayan yıldızlardan alan İs7anbul Orion, ışıltılı ve grenli dokusu ile farklı desenler oluşturulmasına imkan sağlıyor. 


Işığa ve bakış açısına göre değişen efektlerle büyülü mekanlar yaratıp, binlerce renk seçeneği sunan ‘İs7anbul Orion’, fırça ile rahatlıkla uygulanıyor. 


Kale Boya’nın binlerce renk alternatifini farklı zevk ve beğenilere göre geliştirdiği ‘İs7anbul Orion’ ayrıca içeride oluşan nemi dışarıya atma kabiliyetiyle binaların nefes almasını sağlıyor. 


Binlerce renk alternatifini farklı zevk ve beğenilere göre geliştiren Kale Boya, ‘İs7anbul Orion’ ile zengin dekoratif seçenekler sunuyor. ‘İs7anbul Orion’, modern evlerden kafelere, özel mekanlardan otellere kadar estetiğin ön planda olduğu her noktada kullanılabiliyor. 




Kale Boya İs7anbul Orion, kale ışıltılı boya, kale İs7anbul Orion,İs7anbul Orion 2016


Geri Dön