04 / 05 / 2024

Kale Diamante armatür serisini tanıttı!

Kale Diamante armatür serisini tanıttı!

Banyo ürünleri sektörünün deneyimli markası Kale Banyo, banyolara ışıltı katan şık ve özel tasarımıyla bir elması çağrıştıran Diamante armatür serisini, kullanıcıların beğenisine sunuyor.



Kale Banyo’nun ürettiği, İtalyanca elmas kelimesinden gelen, en az ismi kadar özel armatür serisi Diamante keskin hatları ve farklı yüzey açıları ile, sadece Kale Banyo’ya özel tasarımıyla bir elması çağrıştırıyor. Yüzeylerindeki ışıltıyı yansıtması ile modern ve benzeri bulunmayan eşsiz bir tasarımı sunuyor. 


Uzun ömürlü serinin tüm bataryalarında, ısı ve akış düzenleyebilen 40 mm’lik seramik kartuşu kullanılarak, standart armatürlere göre önemli oranda su tasarrufu ve dayanıklılık sağlanıyor. Lavabo bataryalarında kullanılan özel +/- 7 derece oynar başlıklı akış düzenleyicisi sayesinde yüzde 40 su tasarrufu elde ediliyor . 


Krom rengi ile ışıltılar sunan Diament  serisi, “lavabo bataryası”, “banyo bataryası”, “döner borulu eviye bataryası”, “küvet bataryası” çeşitleriyle tüketicinin beğenisine sunuluyor. Tüm Kale armatürlerinde olduğu gibi Diament  serisi armatürler, 5 yıl garanti kapsamında satılıyor.




Geri Dön