19 / 04 / 2024

Kale Doğal Taş, Caffe Dark serisini müşterilerine sunuyor!

Kale Doğal Taş, Caffe Dark serisini müşterilerine sunuyor!

Kale Doğal Taş"ın yeni serisi Caffe Dark canlı renkleri ile enerjisini mekanlara aktarıyor. Ayrıca 30,5x61, 30,5x30,5, 10x30 ve 20x30 cm ebatlarıyla da farklı döşeme seçenekleri sunuyor



Medeniyetlerin yüzyıllardır kurduğu yaşam alanlarının vazgeçilmezi doğal taşı, en ihtişamlı haliyle günümüze taşıyan Kale Doğal Taş, yeni Caffe Dark serisini tüketicilerin ve profesyonellerin beğenisine sunuyor. Mekanlarda farklılık yaratmak için tasarlanan Caffe Dark serisi, doğal taşın tüm güzelliğini gözler önüne sererek kullanıldığı mekanlara verdiği œderinlik efektiyle estetik bir görünüm sunuyor.

Hijyenik ve kolay temizlenebilir olması nedeniyle konutlar dışında, hastane, iş merkezi, restoran, otel gibi sosyal ve ticari projelere prestij ve farklılık kazandıracak olan Caffe Dark serisi, özgün dekorları ve farklı boyutlarının bir arada kullanılabilmesi sayesinde her tasarımda kendine özel bir yer ediniyor.

Hareketli görünümü ile yalın ama bir o kadar da güçlü tarzını gözler önüne seren bu doğal taş serisi, canlı renkleri ile enerjisini ve tarzını yaşadığı alanlara yansıtmak isteyenler için mükemmel bir seçim sunuyor.  

Parlak ve mat seçenekleri olan Caffe Dark serisinin, 30,5x61, 30,5x30,5, 10x30 ve 20x30 cm ebatlarında farklı döşeme seçenekleri bulunuyor. Kenarları pahlı olarak sunulan seri, minimum derz ile döşenerek mekanlara artı değer katıyor. Koleksiyonu, yine kendi malzemesinin de kullanıldığı özgün tasarımlı bordür ve kesme mozaikler tamamlıyor.


Geri Dön