20 / 04 / 2024

Kale Kapı Caddesi'nde peysaj çalışmaları yapılacak!

Kale Kapı Caddesi'nde peysaj çalışmaları yapılacak!

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kale Kapı Caddesi esnaflarıyla buluştu. "Kale Kapı Caddesini peyzaj çalışmasını yaptıktan sonra yukarı pazarla entegrasyonunu sağlayarak ticaretin hareketlendiği bir bölge yapacağız" dedi.



Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kale Kapı Caddesi esnaflarıyla kahvaltıda buluştu. 


Kale Kapı Caddesi esnafları tarafından kahvaltı düzenlendi. Kahvaltıya katılan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, belediyenin çalışmaları ve projeler hakkında esnaflara bilgi verdi, buluşmaya ilişkin açıklama yapıldı; Esnaflara seslenen Başkan Ercengiz, "Zaman zaman sizlerle bir araya gelerek taleplerinizi dinliyorum. Ortak akılla kentimizi yönetmek için çaba sarf ediyoruz. 


Halkımızdan gelen taleplere kulak vererek çalışma yapıyoruz. Önemli olan şehrin ekonomisini canlandırabilmek, şehrin geleceğine ışık tutacak adımları şimdiden atabilmek. Şehrimize olan inancımızı tekrar kazanmalıyız. Burdur Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalar, şehrimize gelen ve özellikle öğrenciler tarafından beğeni ile karşılanıyor. Kale Kapı Caddesi bizim için önemli bir cadde. Kale Kapı Caddesini peyzaj çalışmasını yaptıktan sonra yukarı pazarla entegrasyonunu sağlayarak ticaretin hareketlendiği bir bölge yapacağız. Burdur'a ikinci bir marka cadde oluşturacağız. İçme suyu ve ileri biyolojik arıtma tesisi için çalışmalarımız devam ediyor. Drenaj çalışmalarımız devam ediyor. Büyük ölçüde drenaj sorununu çözdük. Uzun yıllar drenaj sorunu yaşamayacağız" diye konuştu. 


Başkan Ercengiz daha sonra esnafların sorunlarını dinleyerek bir süre sohbet etti. 


Burdur Gazetesi


Geri Dön