19 / 04 / 2024

Kale Kapı Caddesi peysaj düzenleme

Kale Kapı Caddesi peysaj düzenleme

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kale Kapı Caddesi esnaflarıyla buluştu. "Kale Kapı Caddesini peyzaj çalışmasını yaptıktan sonra yukarı pazarla entegrasyonunu sağlayarak ticaretin hareketlendiği bir bölge yapacağız" dedi.

CE Sertifikalı Kale Yangın Kapısı güvenliği arttırıyor!

Yangın kapıları gerek konutlarda gerekse iş yerlerinde olası bir yangın esnasında güvenli tahliye aşamasında önemli bir rol oynuyor. İşte detaylar...

Kale Alarm, hırsızı eve ayak basmadan kapıda durduruyor!

“Siz yoksanız biz varız” anlayışını rehber kabul eden Kale Alarm, uzaktan erişimli entegre ev güvenlik sistemleri sayesinde evleri koruyor ve kullanıcıların tatillerini gönül rahatlığıyla geçirmelerine olanak sağlıyor.

Bağdat Caddesi'ndeki kiralık dükkanlar kapışılıyor!

Onlarca sektörden 750'si ana mağaza olmak üzere 3 bin iş yerinin bulunduğu Bağdat Caddesi'nde, doluluk oranı Apple mağazasının açılmasıyla yüzde 98'e ulaştı. Kalan mağazaların kısa sürede dolması ve cadde için yeni projelerin hayata geçmesi bekleniyor.

Bağdat Caddesi’ndeki projelerin yüzde 60’ı Artella'yı tercih etti!

Ahşapta 60 yıllık deneyimin ismi Aslandağ Group’un kapı markası Artella Ahşap Kapı Sistemleri, Bağdat Caddesi’ndeki inşaat projelerinin yüzde 60’ında tercih edilen isim oldu.

Artella, Bağdat Caddesi'ndeki projelerin yüzde 60'ında kullanılıyor!

Kapı ve mutfak alanındaki üretimini 2005 yılında üst segment markalıya kaydıran Aslandağ Şirketler Grubu, Artella markasıyla Bağdat Caddesi’nde yapılan projelerin yüzde 60’ında yer alıyor.

Kale Çelik Kapı'dan yüzde 10'a varan indirim!

Evinin, işyerinin kapısını güvenle kapatmak isteyenlere, Türkiye’de güvenliğin adresi olan Kale Çelik Kapı, büyük bir kampanyayla destek oluyor. 31 Ekim tarihine kadar yüzde 10’a varan indirim fırsatlarıyla, kapısını kapatanların aklı evinde ya da işyerinde kalmayacak!

Kale Çelik Kapı'dan yüzde 10’a varan indirim fırsatı!

Evinin, işyerinin kapısını güvenle kapatmak isteyenlere, Türkiye’de güvenliğin adresi olan Kale Çelik Kapı, büyük bir kampanyayla destek oluyor.

2016’nın trendini Kale belirliyor!

Yarım yüzyılı aşkın tecrübesiyle güvenliğin sembolü haline gelen Kale Endüstri Holding “Dekorasyon Kapıdan Başlar” mottosuyla 2016’nın kapı trendlerini belirleyecek farklı renk ve modeldeki Kale Çelik Kapı ürünleriyle tüketicilerle buluşuyor.

Diyarbakır Elazığ caddesi genişletiliyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın Elazığ Caddesi’nde başlattığı yol genişletme çalışmasının büyük bir kısmı tamamlanırken, caddenin Dağkapı kısmında ise çalışmalar sürüyor.

İşte Tülin Şahin ile Mehmet Özer'in Bağdat Caddesi'ndeki evi!

Manken Tülin Şahin eşi Mehmet Özer ile, Bağdat Caddesi'nde yaşadıkları evin kapılarını Instyle Home Dergisi'ne açtı. Tülin Şahin "Evimi çok seviyorum. Belki inanmayacaksınız, ama ütü yapmak beni çok rahatlatıyor. " dedi.

HSC Kale Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HSC Kale Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Uyar ve Cemil Çelikcan ortaklığıyla 5 milyon 900 bin TL sermaye ile 25 Mayıs'ta Maslak, Büyükdere Caddesi, Meydan Sokak'ta kuruldu.

Şanlıurfa Harran Kapı ve Fuzuli Caddeleri yenilendi!

Belediye, kent merkezine estetik bir görünüm kazandırabilmek için Tekel Caddesi, Beykapı Mahallesi ve Kalkan bölgesindeki dış cephe sağlıklaştırma uygulamasına bu kez Eyyübiye ilçesindeki Harran Kapı ve Fuzuli Caddesi ile devam etti.

Kale Çelik Kapı'da bahar kampanyası başladı!

Güvenliğin Kale’si, Çelik Kapı ürünlerinde 800 TL’ye varan indirim uygulayarak dev bir kampanyaya daha imza atıyor. Nisan ayı boyunca geçerli olacak kampanya tüm Kale Çelik Kapı ürünlerini kapsayacak.

Kale Kapı Caddesi peysaj düzenleme Haberi

Kale Kapı Caddesi peysaj düzenleme

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kale Kapı Caddesi esnaflarıyla kahvaltıda buluştu. 


Kale Kapı Caddesi esnafları tarafından kahvaltı düzenlendi. Kahvaltıya katılan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, belediyenin çalışmaları ve projeler hakkında esnaflara bilgi verdi, buluşmaya ilişkin açıklama yapıldı; Esnaflara seslenen Başkan Ercengiz, "Zaman zaman sizlerle bir araya gelerek taleplerinizi dinliyorum. Ortak akılla kentimizi yönetmek için çaba sarf ediyoruz. 


Halkımızdan gelen taleplere kulak vererek çalışma yapıyoruz. Önemli olan şehrin ekonomisini canlandırabilmek, şehrin geleceğine ışık tutacak adımları şimdiden atabilmek. Şehrimize olan inancımızı tekrar kazanmalıyız. Burdur Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalar, şehrimize gelen ve özellikle öğrenciler tarafından beğeni ile karşılanıyor. Kale Kapı Caddesi bizim için önemli bir cadde. Kale Kapı Caddesini peyzaj çalışmasını yaptıktan sonra yukarı pazarla entegrasyonunu sağlayarak ticaretin hareketlendiği bir bölge yapacağız....