16 / 04 / 2024

Bağdat Caddesi’ndeki projelerin yüzde 60’ı Artella'yı tercih etti!

 Bağdat Caddesi’ndeki projelerin yüzde 60’ı Artella'yı tercih etti!

Ahşapta 60 yıllık deneyimin ismi Aslandağ Group’un kapı markası Artella Ahşap Kapı Sistemleri, Bağdat Caddesi’ndeki inşaat projelerinin yüzde 60’ında tercih edilen isim oldu.



Ahşapta 60 yıllık deneyimin ismi Aslandağ Group’un kapı markası Artella Ahşap Kapı Sistemleri, Bağdat Caddesi’ndeki inşaat projelerinin yüzde 60’ında tercih edilen isim oldu. Bağdat Caddesi bölgesinde 2011 yılından bu yana 500’ü aşkın projede, yaklaşık 10 bin lüks konutta Artella imzası bulunuyor.


6306 Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Yasası ile başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarının İstanbul’daki en önemli noktalarından bir tanesi Kadıköy! Kadıköy’de bulunan 33 bin riskli binanın yüzde 90’ının yenilenmesi gereken ve inşaatların en az 20 yıl kadar süreceği öngörülen bölgede kentsel dönüşüm çalışmalarının büyük bir kısmı, dünyanın en uzun alışveriş caddelerinden Bağdat Caddesi ve çevresinde gerçekleşiyor. Kentsel dönüşüm projelerinin kalbi kabul edilen Bağdat Caddesi’nde ise bugün 1000’in üzerinde şantiye bulunuyor. Dev bir şantiye alanına dönüşen Bağdat Caddes’ndeki müteahhitlerin kapı tercihi ise Artella! 2011 yılından bu yana 500’ü aşkın projede 10 bin lüks konutta Artella kullanıldı. Marangoz kökenli Kastamonulu Aslandağ Group’un ahşapta 60 yıllık deneyimini yansıttığı Artella, modern kapılardan klasiğe yangına dayanıklı kapılardan mekanlara özel çözüm getiren kapılara kadar tüm ürünlerini en son teknolojiyi kullanarak tasarlayıp, üretiyor.


500’ü aşkın projede Artella damgası!


Gürcistan, Macaristan, Almanya, Amerika, Arabistan ve Afrika ülkeleri başta olmak üzere 13 ülkeye ihracat gerçekleştiren Artella, bugün Bağdat Caddesi’ndeki inşaat projelerinin yüzde 60’ında tercih ediliyor. Aslandağ Group Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Aslandağ, inşaat projelerinde aranılan marka konumuna ulaşmanın onurunu yaşadıklarını dile getirerek, sözlerine şöyle devam ediyor: “Kapı sektörüne baktığımızda Türkiye’nin kapı ihtiyacı her yıl 5 milyon adet civarında. İhtiyacın yüzde 80’lik kısmı inşaat projelerine ve yüzde 20’si ise bireylerin kapı yenileme işlerine ait. Markalı büyük konut projelerinin yanı sıra kentsel dönüşümün en yoğun yaşandığı Bağdat Caddesi pazaranın yüzde 60’ına sahibiz. Bağdat Caddesi’nde daha çok A plus kalitede butik konut projeleri üretildiği için müteahhitlik firmaları da Artella’yı seçiyorlar. Son 5 yılda, Bağdat Caddesi’ndeki 500’ü aşkın projede, 10 bin lüks konutta Artella markası tercih edildi. Merpenaltı üretimin ve yabancı marka hakimiyetinin yaşandığı bir sektörde, yerli marka olarak olarak tercih sebebi olmak bize gurur veriyor. ” Bölgede  Artella kapıları tercih eden inşaat firmalarından bazıları ise şu şekildedir: Boyrazoğlu İnşaat,  Sadıkoğlu Group İnşaat, Dervişoğlu İnşaat, Koç Yapı, Tavukçuoğlu Gayrimenkul, Nuhoğlu&İnceoğlu İnşaat, Şişik Yapı, Doras İnşaat, Ekşioğlu Yapı, Gürsoy İnşaat, İbrahim Demirli İnşaat, Kestel İnşaat. 


Geri Dön