20 / 04 / 2024

Kale Kilit'ten otellere her koşulda tam güvenlik

Kale Kilit'ten otellere her koşulda tam güvenlik

Uluslararası Otel Ekipmanları 2009 Fuarı'na katılıyor



55 yıllık bilgi birikimi ile sektöre yön veren Kale Kilit, otellerin güvenlik ihtiyaçlarına en etkin çözümler sunan ürünlerini, 15 - 18 Ocak 2009 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Otel Ekipmanları 2009 Fuarı'nda tanıtacak.


Kaliteli ve yenilikçi ürünleri ile Türkiye'de lider, dünya kilit pazarının ise önemli oyuncuları arasında olan Kale Kilit Dış Ticaret, Uluslararası Otel Ekipmanları Fuarı'na katılıyor. Kale Kilit Dış Ticaret'in fuarda sergileyeceği ürünler, otellerin her koşulda tam güvenliğini sağlıyor. Bu ürünlerden "Radyo Frekanslı (RF) ve Smart (IC) Elektronik Kartlı Kilit Sistemleri ile Mobil Kapı Güvenliği Sistemi" otellere değişik seçeneklerde akıllı güvenlik çözümleri sunuyor.


Radyo Frekanslı (RF) ve Smart (IC) Elektronik Kartlı Kilit Kartlı Kilit Sistemleri, özellikle iletişim ve izleme sistemlerindeki yetersizlikler nedeni ile güvenlikte yaşanan sorunlara çözüm getiriyor. Mobil Kapı Güvenliği Sistemi ise Turkcell Mobil İmza ile dünyanın her yerinden cep telefonundan, kapıların güvenle açılıp kilitlenmesini sağlıyor.


Radyo Frekanslı (RF) ve Smart (IC) Elektronik Kartlı Kilit Sistemler

RF ve IC akıllı kilit sistemlerinin en büyük özelliklerinden biri, asansör kontrol sistemi ile sadece odanın bulunduğu kata çıkılabilmesi. Kapı kapanmadığında ve izinsiz girişlerde alarm fonksiyonunun devreye girmesi, oda durumu izleme sistemi gibi özellikleriyle de tam güvenlik sağlanması.


Giriş çıkış kayıt bilgilerinin kontrol altında tutulmasını sağlayan akıllı kilit sistemlerinin bir diğer önemli özelliği ise kilitten en son 1000 giriş kaydının alınabilmesidir.

Bilgisayar programı ile tek merkezden kontrol edilebilen RF ve IC akıllı kilit sistemlerinde istenildiği gibi master sistem kurulabiliyor. Master sistemin iptali için ise mekanik kilitlerde olduğu gibi herhangi bir değişim ihtiyacına da gerek bulunmuyor.


Radyo frekanslı kartlı kilitlerde tüm haberleşmeler radyo sinyalleri (RF) ile bağlantısız, temassız yapılıyor. Bilgisayar programında kodlanan kartlar içerdiği bilgilerle kapıların açılmasını ya da açılmamasını sağlıyor. Kilitlerin içindeki işlemcili elektronik boardlar yine bu kartlar ile radyo frekansı sayesinde haberleşerek kilit sürücüsünü çalıştırıyor. Bu sistem ile binlerce odaya kadar bir kilit yönetim sistemi kurulabiliyor.


Mobil Kapı Güvenliği Sistemi

Kale X10 Akıllı Kilit Sistemi ile entegre edilen Mobil Kapı Güvenliği Sistemi, Turkcell SIM kartı kullanılarak Turkcell Mobil İmza sayesinde dünyanın her yerinden cep telefonu ile kapıların güvenle açılıp kilitlenmesini sağlıyor.


Mobil Kapı Güvenliği Sisteminin Başlıca Fonksiyonları;

Anahtar taşımaya gerek kalmaz.
Anahtarların içeride unutulması, kaybedilmesi veya çalınması durumunda kapıda kalma derdini ortadan kaldırır.
İlgili mekan kapısı, kötü niyetli teşebbüsler olduğunda anında cep telefonuna gönderilen SMS ile mekan sahibini uyarır.
Günlük olağan kullanımlarda giriş-çıkışlarda istediğimiz zaman aralıklarında SMS ile anında haberder ederek günlük rapor verir.

Geri Dön