28 / 03 / 2024

Kale Mantostone ile mantolama sistemini yüzde 25 hafifletiyor!

Kale Mantostone ile mantolama sistemini yüzde 25 hafifletiyor!

Kale’nin yenilikçi ürünü ‘Mantostone’, ısı yalıtım levhası yapıştırma ve sıva harcında standartların üzerine çıkarak, mantolama sistemini yüzde 25 hafifletiyor.



Kale’nin geliştirdiği taşyünü levhası hafif yapıştırma ve sıva harcı Mantostone, daha hafif, kolay uygulama ve uzun ömürlü mantolama imkanı sağlıyor. Mantostone, yüzde 40 daha hafif ve daha düşük su emme özelliği ile Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyor.


Yüksek esneklik ve tutunma gücüne sahip, nefes alabilen, hava koşullarına, suya ve darbelere karşı dayanıklılığıyla farklılık yaratan Mantostone; uygulamada sağladığı kolaylıklarla da yapıştırma ve sıva harcı olarak sektöre yenilik getiriyor. 


Mantostone; sahip olduğu yapıştırma + sıva metrekarede 5,5 - 6 kg tüketim değeriyle, standart yapıştırıcı ve sıva tüketimi metrekarede 10 kg olan standart harçlara göre, yüzde 40 daha az yapıştırıcı ve sıva harcı kullanma imkanı sunuyor. Taşyünü ısı yalıtım levhası ile yapılan standart mantolamanın ağırlığı metrekarede 17,5 kg’lara çıkarken; Mantostone, bu ağırlığı metrekarede 13,1 kg’a çekip, binaya metrekarede binecek yükün, yüzde 25 daha hafif uygulanmasını sağlıyor. 


Mantostone’un standart yapıştırıcı ve sıvalara göre çok daha kolay ve hızlı uygulama kolaylığı sayesinde, taşyünü levhalar ile daha sağlam, dayanıklı ve uzun ömürlü mantolama yapılıyor. Montostone, daha az tüketim sağlamasının yanı sıra nakliye açısından da avantajlı olmasından dolayı çevreye de katkıda bulunuyor. 



Haber AA'da şu şekilde yer aldı


Kale'nin yenilikçi ürünü "Mantostone", ısı yalıtım levhası yapıştırma ve sıva harcında standartların üzerine çıkarak mantolama sistemini yüzde 25 hafifletiyor.


Şirket açıklamasına göre, Kale'nin geliştirdiği taş yünü levhası hafif yapıştırma ve sıva harcı Mantostone, daha hafif, kolay uygulama ve uzun ömürlü mantolama imkanı sağlıyor. Mantostone, yüzde 40 daha hafif ve daha düşük su emme özelliği ile Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyor.


Yüksek esneklik ve tutunma gücüne sahip, nefes alabilen, hava koşullarına, suya ve darbelere karşı dayanıklılığıyla öne çıkan Mantostone, uygulamada sağladığı kolaylıklarla da yapıştırma ve sıva harcı olarak sektöre yenilik getiriyor.


Standart yapıştırıcı ve sıva tüketimi metrekarede 10 kilogramken, Mantostone, sahip olduğu yapıştırma ve sıvada metrekarede 5,5-6 kilogramlık tüketim değeriyle yüzde 40 daha az yapıştırıcı ve sıva harcı kullanma imkanı sunuyor. Taş yünü ısı yalıtım levhası ile yapılan standart mantolamanın ağırlığı metrekarede 17,5 kilogramlara çıkarken, Mantostone, bu ağırlığı metrekarede 13,1 kilograma düşürüp binaya metrekarede binecek yükün yüzde 25 daha hafif uygulanmasını sağlıyor.


Mantostone'un standart yapıştırıcı ve sıvalara göre daha kolay ve hızlı uygulama kolaylığı sayesinde, taş yünü levhalarla daha sağlam, dayanıklı ve uzun ömürlü mantolama yapılıyor. Montostone, daha az tüketim sağlamasının yanı sıra nakliye açısından da avantajlı olmasından dolayı çevreye de katkıda bulunuyor.


AA


Geri Dön