20 / 04 / 2024

Kale Mantolama sistemleri

Kale Mantolama sistemleri

Her türlü hava durumları iklim ve olumsuz hava koşullarına karşı 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alıyor.

Kale Mantolama’dan garantili ve avantajlı yalıtım!

2 yıl uygulama garantisi sunduğu ‘Kale Mantolama’ sistemi ile binaları koruma altına alan Kalekim; ısıtma ve soğutma amacıyla yapılan harcamaları azaltarak, yapılarda yüzde 50’ye varan tasarruf sağlıyor.

Kale Mantolama ile ısı yalıtımlı binalar garanti altında!

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu Kale Mantolama Sistemleri ile ısı yalıtımı uygulanan binaları koruma altına alıyor...

Kale Platform Yapı Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kale Platform Yapı Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ileSerkan Öner tarafından kuruldu.

Kale Alarm, hırsızı eve ayak basmadan kapıda durduruyor!

“Siz yoksanız biz varız” anlayışını rehber kabul eden Kale Alarm, uzaktan erişimli entegre ev güvenlik sistemleri sayesinde evleri koruyor ve kullanıcıların tatillerini gönül rahatlığıyla geçirmelerine olanak sağlıyor.

Kale Mantolama Minart Silver ile estetik ve dayanıklı kaplama!

Kale Mantolama’nın mineral esaslı dekoratif cephe kaplaması Minart Silver, üstün performansı ile ağır iklim koşullarına karşı dirençli yapısıyla, binalara estetik ve dayanıklı çözümler getiriyor.

Kale Mantolama binaları koruma altına alıyor!

Kale Mantolama, 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alıyor. Tüketicileri yaz-kış konforlu bir yaşam standardına kavuşturuyor.

Kale Mantolama'dan avantajlı ısı yalıtımı!

Kale Mantolama, kışın ısıtma, yazın da soğutma amacıyla yapılan harcamaları azaltarak yüzde 50’ye varan oranlarda tasarruf sağlıyor.

Kale Yapı ile binalarda yüzde 50’ye varan tasarruf sağlayın!

Kale Yapı'nın binalarda ısıtma ve soğutma için harcanan enerjide yüzde 50’ye varan tasarruf sağlayan tasarımı ‘Kale Mantolama’, aynı zamanda yangın ve ses yalıtımına da katkıda bulunarak sağlıklı yaşam alanları sunuyor.

Kale Mantostone ile mantolama sistemini yüzde 25 hafifletiyor!

Kale’nin yenilikçi ürünü ‘Mantostone’, ısı yalıtım levhası yapıştırma ve sıva harcında standartların üzerine çıkarak, mantolama sistemini yüzde 25 hafifletiyor.

Kale Mantolama ile yüzde 50’ye varan tasarruf!

Her türlü iklim ve olumsuz hava koşullarına karşı 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alan Kale Mantolama, yüzde 50’ye varan tasarruf sağlıyor.

Kale Mantolama ile Enerji Kimlik Belgesi sahibi olun!

Kale Mantolama sisteminin uygulandığı binaları, ayrıca ‘Enerji Kimlik Belgesi-EKB’ sahibi yapıyor. Akbaş, “Artık binasında ‘Kale Mantolama’ sistemi ile ısı yalıtımı yaptıranlar, aynı zamanda ‘Enerji Kimlik Belgesi’ne sahip oluyor” dedi.

Kalekim, Paint İstanbul'a katılıyor!

Kalekim ‘Paint İstanbul & Turkcoat 2016’da, Kale Boya ile iç ve dış cephe boyaları ile dekoratif sıvalarını, Kale Mantolama ile avantajlı ısı yalıtımı sistemlerini tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor.

Yeni mantolama ürünü Kale Mantostone!

Kale Grubu'nun geliştirdiği taşyünü levhası hafif yapıştırma ve sıva harcı olan Mantostone, yüzde 40 daha hafif ve daha düşük su emme özelliği ile bir ilk...

Kale Mantostone ile daha hafif ve daha dayanıklı mantolama!

Kale’nin yenilikçi ürünü Mantostone, ısı yalıtım levhası yapıştırma ve sıva harcında standartların üzerine çıkarak, daha hafif, kolay uygulama ve uzun ömürlü mantolama imkanı sunuyor.

Kale Mantolama yaptırana Enerji Kimlik Belgesi Kalekim’den!

10 yıl garantili ısı yalıtımı sistemi ile sektörde fark yaratan Kalekim, ‘Kale Mantolama’ sisteminin uygulandığı binaları, ayrıca ‘Enerji Kimlik Belgesi-EKB’ sahibi yapıyor.

Kale Mantolama sistemleri Haberi

Kale Mantolama sistemleri

Isı yalıtımının ancak kaliteli malzemelerle sağlandığını belirten Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Düşük kaliteli ucuz ürünler, yalıtım sağlayamadığı gibi getirdiği ek maliyetlerle bütçeye daha çok zarar veriyor” dedi. 


‘Kale Mantolama’ ile gerçekleştirdiği yalıtım sistemini, 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisiyle sunarak Türkiye’de bir ilke imza atan Kalekim; tüketici ve sektör profesyonelleri için yenilikçi çözümler geliştirmeye devam ediyor. Kalekim’in ‘EPS’ ve ‘Taşyünü’ ile sunduğu ‘Kale Mantolama’ sistemi, uygulama sonrası hatalı çizim, montaj ve işçilik nedeniyle meydana gelebilecek hasarlara karşı da güvence sağlıyor.


Isı yalıtım sisteminin performansı yüksek kaliteli ürünlerle artıyor

Isı yalıtımı sisteminin bütün olarak performansına önem verdiklerini belirten Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Kale Mantolama sistemi ile binalarımızı her türlü iklim ve olumsuz hava koşullarına karşı koruma altına alıyoruz. Başarılı bir...