23 / 04 / 2024

Kale Mantolama ile ısı yalıtımlı binalar garanti altında!

Kale Mantolama ile ısı yalıtımlı binalar garanti altında!

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu Kale Mantolama Sistemleri ile ısı yalıtımı uygulanan binaları koruma altına alıyor...



Yapı sektöründe 40. Yılını kutlayan Kalekim, yenilikçi ürünleriyle tüketicilere ve sektör profesyonellerine çözümler sunmaya devam ediyor. Kale Mantolama Sistemleri, “EPS” ve “Taşyünü” ile Türkiye’de ilk kez 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunarak binaları koruyor.

Kalekim, “Uygulama süresine ilave olarak 2 yıl kullanım” sürecini kapsayan sigorta ile ayrıca uygulama sonrası hatalı çizim, malzeme, montaj ve işçilik nedeniyle meydana gelebilecek hasarlara da güvence sunuyor. 


Kale Mantolama Sistemleri 

Kale Isı Yalıtım Sistemleri markası altında, Kale Isı Yalıtım Levhaları (Taşyünü, EPS), Kalekim tarafından üretilen Kale Mantotech, Kale Foamtech Isı Yalıtım Levhası Yapıştırma Harcı, Kale Mantoplast, Kale Foamplast Isı Yalıtım Levhası Sıva Harcı, Kale Mantomix Yapıştırma ve Sıva Harcı, Kale Mantostone Taşyünü Yapıştırma ve Sıva Harcı ile Kale Donatı Filesi, Kale Dübel ve Kale Fileli PVC Köşe Profili paket sistem bileşenleri olarak pazara sunuluyor. Paket sistemde, son kat kaplamalarda, dış cephelerin modasını belirleyen Kale markalı Dış Cephe Sıva ve Boyaları sistem bileşeni olarak yer alıyor. 


Isı yalıtım sisteminde başarıyı kalite kriterleri getiriyor

Isı yalıtımında sistemin bütün olarak performansına önem veren Kalekim, sistemi oluşturan bileşenlerin de CE belgeli ve Yapı Malzemeleri Yönetmeliği’ne uygun olmasına özen gösteriyor. Çünkü her bir sistem bileşeninin kalite kriterlerini sağlaması, yönetmeliklere uygun olması halinde bütün ısı yalıtım sisteminin performansında başarı sağlanıyor. Isı Yalıtım Sistemlerinde kullanılan Kale markalı dış cephe boyaları ve dekoratif hazır sıvalar, silikonlu yapısıyla da sisteme su girişine izin vermiyor. Ayrıca Isı Yalıtım Sistemleri için önerilen tüm son kat kaplamaları su bazlı olduğundan sistemin nefes alması ve rutubete karşı tam koruma sağlanıyor. 


Uyum kalite ve güven bir arada

Başarılı bir ısı yalıtım uygulaması için, uygulamanın paket sistem halinde yapılması gerektiğinden; Kale Isı Yalıtım Sistemi’nde, Isı Yalıtım Levhaları ile birlikte sunulan tüm ürünler Kale markasının kalite ve güvencesini taşıdığı gibi Kalekim’in sektördeki 40 yıllık tecrübesini yansıtıyor. Kale Isı Yalıtım Sistemi bileşenleri; uyum, kalite ve güveni bir arada sunarak sistemin başarısını garanti altına alıyor. 


Kalekim’den, tanıdık usta önerisi

Uygulamayı yapan ekibin ehliyetli ve işinin ustası olmasıyla da doğrudan ilgili olduğunu savunan Kalekim, Usta Uyum ve Geliştirme Kursu’nu başarıyla tamamlayarak Dış Cephe Mantolama Sistemleri konusunda Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı sertifikasını almış uzman ustaların tercih edilmesini veya Kalekim’in “Tanıdık Usta Öneri Sistemi”nden uzman usta talebinde bulunulmasını tavsiye ediyor. 



Geri Dön