25 / 04 / 2024

Kale Mantolama ısı yalıtımı

Kale Mantolama ısı yalıtımı

Kale Mantolama, kışın ısıtma, yazın da soğutma amacıyla yapılan harcamaları azaltarak yüzde 50’ye varan oranlarda tasarruf sağlıyor.

Kale Mantolama ile yüzde 50’ye varan tasarruf!

Her türlü iklim ve olumsuz hava koşullarına karşı 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alan Kale Mantolama, yüzde 50’ye varan tasarruf sağlıyor.

Kale Mantolama ile ısı yalıtımlı binalar garanti altında!

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu Kale Mantolama Sistemleri ile ısı yalıtımı uygulanan binaları koruma altına alıyor...

Süleyman Bodur vefat etti! Kale Grubu'nun acı günü! 

Kale Grubu’nun kurucusu ve Onursal Başkanı merhum Dr. İbrahim Bodur’un kardeşi, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay’ın amcası, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Süleyman Bodur, 88 yaşında vefat etti. 

Van Başkale'deki deprem konutları kısa sürede tamamlanacak!

Van'ın Başkale ilçesinde depremzedeler için inşa edilen deprem konutların yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Deprem konutları kısa süre içerisinde depremzedelere teslim edilecek. 

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı ertelendi!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın 24 Mart'ta gerçekleştirilmesi planlanan basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı 24 Mart'ta! 

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın basın toplantısı 24 Mart'ta yapılacak. 

Çorum'daki 95 dönümlük metruk alan için kentsel dönüşüm müjdesi!

Çorum Kale Mahallesi sınırları içinde yer alan bazı alanların "riskli alan" olarak ilan edilmesi, şehirde büyük sevinçle karşılandı.

Kale Mantolama Minart Silver ile estetik ve dayanıklı kaplama!

Kale Mantolama’nın mineral esaslı dekoratif cephe kaplaması Minart Silver, üstün performansı ile ağır iklim koşullarına karşı dirençli yapısıyla, binalara estetik ve dayanıklı çözümler getiriyor.

Kale Mantolama binaları koruma altına alıyor!

Kale Mantolama, 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alıyor. Tüketicileri yaz-kış konforlu bir yaşam standardına kavuşturuyor.

TOKİ Erzurum Aşkale'de sözleşme imzalama dönemi sona erdi!

138 konutluk TOKİ Erzurum Aşkale projesinde sözleşme imzalama dönemi 12 Ağustos 2016 tarihinde başlamıştı ve bugün sona erdi.

Üs Kale İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üs Kale İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Ünal Er ve Sekan Türkan ortaklığında kuruldu.

Erzurum Aşkale TOKİ sözleşmeleri imzalanıyor!

Erzurum Aşkale Projesi kapsamında TOKİ stoklarında yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün başlıyor.

Kale Mantolama'dan avantajlı ısı yalıtımı!

Kale Mantolama, kışın ısıtma, yazın da soğutma amacıyla yapılan harcamaları azaltarak yüzde 50’ye varan oranlarda tasarruf sağlıyor.

Erzurum Aşkale TOKİ sözleşme tarihi!

Erzurum Aşkale TOKİ sözleşme tarihi 26 Eylül – 07 Ekim 2016 2016 olarak belirlendi. Projede 138 adet konut bulunuyor.

TOKİ Erzurum Aşkale sözleşmeleri imzalanıyor!

TOKİ Erzurum Aşkale 138 konut sözleşmeleri imzalanıyor. İşte detayları...

Kale Mantolama ısı yalıtımı Haberi

Kale Mantolama ısı yalıtımı

Her türlü iklim ve olumsuz hava koşullarına karşı 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alan ‘Kale Mantolama’, tüketicileri, konforlu bir yaşam standardına kavuşturuyor. 


Kalekim’in ‘EPS’ ve ‘Taşyünü’ ile sunduğu ‘Kale Mantolama’ sistemi ile tüketiciler, doğalgaz ve elektrik faturalarında yüzde 50’ye varan oranlarda tasarruf elde ediyor. İdeal bir yalıtım sistemi sunan ‘Kale Mantolama’, uygulama sonrası hatalı çizim, montaj ve işçilik nedeniyle meydana gelebilecek hasarlara karşı da güvence sağlıyor. 


“Sistemin kalitesi yaşam konforunu artırıyor”

Isı yalıtımı sisteminin bütün olarak performansına önem verdiklerini belirten Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Kale Mantolama sistemi ile binalarımızı her türlü iklim ve olumsuz hava koşullarına karşı koruma altına alıyoruz. Başarılı bir ısı yalıtım uygulaması için, ‘en iyi ürün’, ‘en iyi çözüm’...