25 / 04 / 2024

Kalekim, Blue'Safe Mavi Kale ürünlerine 10 yıl garanti veriyor!

Kalekim, Blue'Safe Mavi Kale ürünlerine 10 yıl garanti veriyor!

Kalekim, Mardav ve DOW Chemical tarafından 2004 yılında pazara sunulan Blue'Safe Mavi Kale markası ürünlerine 10 yıllık garanti vererek bir ilke imza atıyor



Kalekim, Mardav ve DOW Chemical tarafından 2004 yılında pazara sunulan Blue'Safe Mavi Kale'nin, 10 yıl garanti vererek bir ilke imza attığı belirtiliyor. Konuya ilişkin olarak yapılan açıklamaya göre, Blue'Safe Mavi Kale, boya ve sıva dahil son kat kaplamalı paket sistemlere 10 yıl ürün garantisi veriyor. Bunun yanı sıra paket sistemler için uygulama süreci ve sonrasını kapsayan 2 yıl uygulama garantisi de ekliyor. Açıklamada, 2 yıllık uygulama garanti süresi içerisinde malzeme ve uygulama hatalarından dolayı bozulması halinde müşterinin mağduriyeti; işçilik masrafı, bozulan dış cephe mantolama bedeli ya da başka herhangi bir ad altında hiçbir ücret talep edilmeksizin giderildiği belirtiliyor.

Ayrıca, 10 yıl garanti uygulamasının alt yapısını desteklemek amacıyla, Blue'Safe Mavi Kale paket sistem bileşenlerinden Kalefiks yapıştırma ve Kaleplast sıva harçlarında "belirteç katkı" kullanıldığının altı çizilen açıklamada, "belirteç katkı"nın Türkiye'de ilk defa Kalekim tarafından geliştirilen ve patenti Kalekim'e ait olan özel bir hammadde sistemi olduğu kaydediliyor. Açıklamaya göre, bu sayede, uygulamanın üzerinden çok uzun yıllar geçtikten sonra bile, uygulamada kullanılan ürünler ayırt edilebiliyor. Blue'Safe Mavi Kale paket sistemi garantisinin geçerli olması için ürünün Kalekim & Mardav'ın yayınladığı "teknik şartname"ye göre uygulanması gerekiyor.
Habertürk


Geri Dön