29 / 03 / 2024

Kalekim Mardin ve Kalekim Erzurum kalitede çok hızlı çıktı!

Kalekim Mardin ve Kalekim Erzurum kalitede çok hızlı çıktı!

Kalekim’in geçen yıl üretime başlayan Mardin ve Erzurum Fabrikaları, açılışlarından çok kısa bir süre sonra standart denetimlerinden tam not alarak kalite belgesi almaya hak kazandı.



Türkiye yapı kimyasalları sektörünün tartışmasız lideri Kalekim, kaliteli hizmet anlayışını bir kez daha tescilledi. 15 yıldır üstün başarıyla sürdürdüğü “Kalite Yönetim Sistemi” uygulamalarını geçtiğimiz yıl açtığı Erzurum ve Mardin fabrikalarına da yansıtan Kalekim, rakiplerini kıskandıracak bir hızla “Kalite”, “İş Sağlığı Güvenliği”, “Çevre ve Müşteri Memnuniyeti” yönetim sistemlerini kurmayı başardı.

Kalekim Erzurum ve Kalekim Mardin fabrikaları; 17-19 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen TSE Dış Denetimi’ni tam notla tamamlayarak “Kalite Belgesi” almaya hak kazandı. Takım olma bilinci ile planlı ve hedef odaklı bir şekilde çalışan Kalekim, yeni kurulan yönetim sistemleri denetimlerinde hiç “uygunsuzluk” almadı. ‘Daima En İyi’ mottosu ile liderliğini sürdüren Kalekim, mükemmele ulaşmak için yönetim sistemlerini geliştirmeye ve yayılımını sağlamaya devam edecektir.

Kale Grubu’nun 5 milyon TL yatırımla kurduğu Kalekim Mardin Fabrikası’nda, bölgenin yapı kimyasalları pazarına yönelik ekonomik, standart ve teknik yapıştırıcılar ile ısı yalıtımı ürünleri üretiliyor. Yılda 90 bin ton kapasiteli fabrika, Kuzey Irak ve bölgedeki yakın ülkeler için sağladığı lojistik avantajdan dolayı Kale Grubu için üs görevi de yapıyor. 2.5 milyon TL yatırımla kurulan Kalekim Erzurum Fabrikası da yıllık 90 bin tonluk kapasitesiyle bölgesine hizmet veriyor. 




Geri Dön