23 / 04 / 2024

Kaleseramik 2016 Yapı Fuarı'na katılıyor!

Kaleseramik 2016 Yapı Fuarı'na katılıyor!

Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale ve İtalyan markaları Edilcoughi ve Edilgres ile uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri olan Kaleseramik; tasarım ve teknoloji odaklı ürünleri ile Yapı Fuarı’nda fark yaratıyor.



Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale ve İtalyan markaları Edilcoughi ve Edilgres ile uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri olan Kaleseramik; tasarım ve teknoloji odaklı ürünleri ile Yapı Fuarı’nda fark yaratıyor.  Porselen karoyu, üst düzey yüzey kalitesi ve büyük ebatlarla mekanlara taşıyarak sektöre öncülük eden Kaleseramik, büyük ebatlı karoları ile mimarlar ve kullanıcılara özgün tasarım imkanı sunuyor. 


Kale’nin, tüketiciye hayalini kurduğu banyosunu tasarlama imkanı veren ‘Kale 360’ uygulaması ile sanal gerçeklik teknolojisi ‘Kale Vizyon’un birbiriyle entegre olması sonucu benzersiz bir deneyim sunuyor. 



Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Kaleseramik tasarım ve teknoloji odaklı ürünleriyle İstanbul'da dün başlayan 39'uncu Yapı Fuarı'nda boy gösteriyor. Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Derya Ercan porselen karoyu, üst düzey yüzey kalitesi ve büyük ebatlarla mekanlara taşıyarak sektöre öncülük ettiklerini belirterek, "Yeni porselen karo fabrikamızda Kaleseramik 80x160 cm gibi büyük ürettiğimiz büyük ebatlı karolarla ebatlı karo üretimi de yapıyor, özgün tasarım imkanı sunuyoruz" dedi. 



Posta


Geri Dön