25 / 04 / 2024

Kaman TOKİ Kentsel Yenileme Projesi'nde 2. etap müjdesi!

Kaman TOKİ Kentsel Yenileme Projesi'nde 2. etap müjdesi!

Kırşehir Milletvekilleri Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu ile birlikte, TOKİ Başkanı ile yaptıkları görüşmeler neticesinde, Kaman kentsel dönüşüm ve yenileme projesinin 2. etabının yapılacağının müjdesini verdiler.



Kırşehir Milletvekilleri Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu ile birlikte, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan ile yaptıkları görüşmeler neticesinde, Kaman kentsel dönüşüm ve yenileme projesinin 2. Etabının yapılacağının müjdesini verdiler.

Kaman Belediyesi Başvurusunu Yaptı

Bitim aşamasında olan Kaman kentsel dönüşüm ve yenileme projesinin 1. Etabının devamı niteliğinde olacak, toplam 13 adayı ve içindeki parselleri kapsayan, tamamı eski kerpiç, taş ve yığma binalardan oluşan Kaman Cuma Mahallesinin yaklaşık 47.000 m2 alanını kapsayacak olan Kaman kentsel dönüşüm ve yenileme projesinin 2. Etabı için Kaman Belediyesi TOKİ’ye başvuruyu yaptı.

Kaman, Toki 2. Etap İçin Gün Sayıyor

Konu hakkında yaptıkları açıklamada Çetinkaya, Arslan ve Talu: "TOKİ Başkanlığı ile Kaman kentsel dönüşüm ve yenileme projesinin 2. Etabının en kısa zamanda onaylanarak başlanması için görüşmeler gerçekleştirdik. Bu yatırımlar Kırşehir’imizin ve Kaman'ın sosyal hayatına pozitif yönde katkı sağlayacağı gibi ekonomisine de güç katacaktır. Kaman'a şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun." dediler.


Kırşehir Arena Gazetesi 


Geri Dön