16 / 04 / 2024

Kamil Koç bayramda 90 bin kişiye hizmet verecek!

Kamil Koç bayramda 90 bin kişiye hizmet verecek!

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Kemal Erdoğan, "Kurban Bayramı nedeniyle yaklaşık 8 milyon kişi otobüsle seyahat edecek ve her on kişiden birine Kamil Koç hizmet verecek" dedi...



Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Kemal Erdoğan, "Kurban Bayramı nedeniyle yaklaşık 8 milyon kişi otobüsle seyahat edecek ve her on kişiden birine Kamil Koç hizmet verecek" dedi.Ulaştırma sektörünün öncü firmalarından Kamil Koç Otobüsleri Genel Müdürü Kemal Erdoğan, Kurban Bayramı döneminin her zamanki gibi çok yoğun geçeceğini belirterek yaklaşık 8 milyon kişinin otobüsle seyahat edeceğini söyledi. Kurban Bayramı'nın öncesine hareketliliğin 1 Ekim tarihinden itibaren başladığını ve 13 Ekim tarihine kadar devam edeceğini söyleyene Erdoğan, 13 gün boyunca ciddi bir hareketlilik olacak. Kamil Koç'un bu dönemde toplamda 20 bin sefer düzenleyeceğini, Kurban Bayramı nedeniyle yaklaşık 5 bin ek sefer yapılacağını açıkladı. 


YOLA ÇlKANLARA UYARI 

Yapılan planlamaya göre Kamil Koç'un bayram döneminde 900 bin yolcuya hizmet vereceğini belirten Erdoğan, "Bu hareketliliğin ana başlangıç noktaları ise bu yıl da  İstanbul  , Ankara,  İzmir  ve Bursa gibi büyük şehirlerimiz olacak. Bireysel araçlarıyla seyahat etmeyi tercih eden yolcularımıza çok dikkatli olmalarını ve riske girmemelerini öneriyoruz. Geçmiş tatil dönemleri de bireysel araçların bu tür zamanlarda kazaya karışma yüzdelerinin son derece yüksek olduğunu gösteriyor. Bayramı herkesin sevdikleri ile birlikte bayram neşesiyle yaşaması en büyük temennimiz" diye konuştu. 


Bursa Hayat 


Geri Dön