27 / 04 / 2024

Kamu çalışanları dikkat! Eski izinlerinizi kullanabileceksiniz! Yeni dönem başladı!

Kamu çalışanları dikkat! Eski izinlerinizi kullanabileceksiniz! Yeni dönem başladı!

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelleri ilgilendiren yıllık izinler ile ilgili yeni dönem başladı. İşte detaylar...



Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların heyecanla beklediği yeni düzenleme sonunda yürürlüğe girdi. 
Kamuda çalışan personellerin yıllık izinlerinde yeni düzenlemeye gidildi.

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla birlikte büyük ölçekli bilgi işlem birimlerindeki sözleşmeli bilişim personelinin, çalıştığı dönem içerisindeki kullanmadığı yıllık izinlerle ilgili düzenlemeye gidildi. Buna göre personellere, sözleşmelerinin devam etmesi halinde , eski izinleri kullanma hakkı tanındı.

Kamuda çalışan çok sayıda personeli ilgilendiren yıllık izin kararı yürürlüğe girdi.  Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, büyük ölçekli bilgi işlem birimlerinde çalışan sözleşmeli bilişim personeline, kullanmadığı izinleri kullanma hakkı verildi.

Alınan karara göre Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar kullanılmayan izinlerini bir sonraki sözleşme dönemine aktarabilecek...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön