26 / 04 / 2024

Kamu İhale Kurumu personel alacak! Başvuru şartları nedir?

Kamu İhale Kurumu personel alacak! Başvuru şartları nedir?

Kamu İhale Kurumu personel alım ilanını yayınlandı. Sözleşmeli olarak istihdam edilecek olan personel alım ilanına başvurular 4 Nisan 2022 tarihinde başlayacak ve 15 Nisan 2022 tarihinde sona erecek. İşte ilanın tüm detayları...



Kamu İhale Kurumu sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Kurum tarafından yayımlanan ilana göre, Kamu İhale Kurumu sınavla sözleşmeli bilişim personeli alımı yapıyor. İlana başvuruda bulunmak isteyen adayların bazı şartları taşıyor olmaları gerekiyor. 

Adaylar, başvurularını 4 Nisan 2022 tarihinden itibaren yapabilecekler. Başvurular 15 Nisan 2022 tarihinde son bulacak. Peki, Kamu İhale Kurumu personel alım ilanına başvurular nasıl yapılacak? Başvuru şartları nedir? İşte tüm detaylar... 

KAMU İHALE KURUMU PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İlana başvurular elektronik ortamda yapılabilecek. Şahsen veya posta yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecek. Adayların sınava katılabilmeleri için, Kamu İhale Kurumu’nun resmi internet sitesinde (www.ihale.gov.tr) ilan duyurusunda yer alan başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurmaları gerekiyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön