29 / 03 / 2024

Kamu işçilerinin ek ödeme tarihleri belli oldu mu?

Kamu işçilerinin ek ödeme tarihleri belli oldu mu?

Kamu işçilerinin ek ödeme tarihi vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki kamu işçilerinin ek ödeme tarihi açıklandı mı? İşte detaylar!



Kamu işçilerinin ek ödeme tarihi gündemde yer alıyor.  Cumhurbaşkanı kararı ile 6772 sayılı kanun kapsamına giren kurumlarda çalışan kamu işçilerinin ek ödeme tarihleri Resmi Gazete’de yayımlandı. İşte kamu işçilerinin ek ödeme tarihi belli oldu mu sorusunun yanıtı…

Kamu işçilerinin ek ödeme tarihleri belli oldu mu?

KAMU İŞÇİLERİNİN EK ÖDEME TARİHİ AÇIKLANDI MI?

Cumhurbaşkanı kararı ile 6772 sayılı kanun kapsamına giren kurumlarda çalışan işçilere 2022 yılında yapılacak ilave tediye sürelerinin belirlenmesi hususunda alınan karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre, devlet ve bağlı müesseselerinde çalışan işçilere bu yani 20222 yılında ek ödemenin birinci kısmı 4 Temmuz'da, ikinci kısmı da 16 Aralık'ta yapılacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön