19 / 04 / 2024

Kamu kurumları tek tek duyurdu! KPSS’siz acil 4 bin 714 personel alınacak! İşte detaylar!

Kamu kurumları tek tek duyurdu! KPSS’siz acil 4 bin 714 personel alınacak! İşte detaylar!

Kamu kurumlarında iş arayan kişiler, başvurulara dair her detayı talip ediyor. Son yapılan açıklamaya göre kamu kurumlarına toplam da 4 bin 714 memur ve personel alımı yapılacak. İşte alımlara dair detaylar!



TİCARET BAKANLIĞI 175 DENETMEN YARDIMCISI ALIYOR!

Ticaret Bakanlığı Denetmen Yardımcısı alımı yapacak. Kamu kariyer platformu üzerinden yayımlanan ilana göre, Ticaret Bakanlığı taşra teşkilatında Genel İdare Hizmetleri Sınıfında Ticaret Denetmen Yardımcısı pozisyonuna 175 memur alımı yapacağını açıkladı.

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI 1.00 YURT YÖNETİMİ PERSONELİ ALIYOR!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’dan müjdeli haberi verdi. Bakan Kasapoğlu, bakanlık bünyesinde yer alan yurtlara 1.200 Yurt Yönetim Personeli alımı yapılacağını belirtti.

THY 2.600 PERSONEL ALIMI YAPIYOR!

THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, THY personel alımı hakkında açıklamalarda bulundu. CNN Türk ekranlarına konuk olan Bolat, 1.100 pilot ve 1.500 kabin memuru alacaklarını söyledi.

TİCARET BAKANLIĞI 419 PERSONEL ALIMI

Bir başka alım haberi de Ticaret Bakanlığı’ndan geldi. Resmi Gazete ‘de yayımlanan ilana göre Ticaret Bakanlığı bünyesinde bulunan Genel İdare Hizmetleri Sınıfında istihdam etmek üzere 419 Ticaret Uzman Yardımcısı alım yapılacak.

BAYBURT BELEDİYESİ ŞİRKETİ 100 PERSONEL ALACAK!

Belediyeler ve şirketleri personel alımlarına İŞKUR ile de devam ediyor. İŞKUR kurum dışı işçi alımı ekranı üzerinden yayımlanan alım ilanına göre Bayburt Belediyesi iştiraki olan Baybel’e Beden İşçisi alanında 100 personel alımı yapacağını duyurdu.

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 118 PERSONEL ALACAK!

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre Konya Büyükşehir Belediyesi de personel alımı yapacak. Konya Büyükşehir Belediyesi şirketine bağlı Konya Sanat Kültür ve Spor Faaliyetleri A.Ş’ye farklı mesleklerden 118 personel alımı yapılacak.

TCDD 102 İŞÇİ ALIMI YAPACAK!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) yayımladığı 3 farklı ilanla toplamda 102 sürekli işçi alımı yapacağını kaydetti.

En ucuz ev kiraları hangi ilde 2022?

Beklenen proje hizmete girdi! 50 dakikalık seyahat 5 dakikaya indi!

Kamu bankaları şaha kalktı! Memuru sevindirecek promosyon hamleleri üst üste geldi!


Geri Dön