27 / 04 / 2024

Kamu ve taşeron işçilerine tediye ödeme tarihleri belirlendi!

Kamu ve taşeron işçilerine tediye ödeme tarihleri belirlendi!

Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre, kadroya geçen kamu ve taşeron işçilerine tediye ödeme tarihleri belirlendi.



Cumhurbaşkanlığı'nın konu ile ilgili kararı Resmi Gazete'de yayınlandı. Kamu işçilerine verilen ikramiyenin ödeme tarihleri belli oldu. 

Kamu ve taşeron işçilerine tediye ödeme tarihleri belirlendi!

Sputniknews'de yer alan habere göre, 6772 sayılı Kanun kapsamına giren kurumlarda çalışan işçilere 2021 yılında ilave tediyenin birinci yarısı 29/1/2021, diğer yarısı 11/5/2021 tarihinde ödenecek.
Söz konusu işçilerden maden işletmelerinin münhasıran yer altı işlerinde çalışanlarına 2021 yılında, aynı Kanunun 2 nci maddesine göre ayrıca yapılacak ilave tediyenin tamamının 24/12/2021 tarihinde ödenmesine karar verildi.

Taşeronları sevindiren haber! Maaşlar artacak!

Hükümetten 4/d'li taşeron işçiler için zam teklifi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön